Primeres passes d'un possible acord de govern a Argentona

Després d'un primer oferiment d'Unitat a Tots per Argentona, el grup de l'oposició s'avé a "iniciar un procés de diàleg que podria acabar en un acord"

  • Red. / Arg. Comunicació
  • Dijous, 04 Juny 2020 11:30

Argentona possible acord 2020

Fa unes setmanes, Unitat-Argentona per la República, va proposar a Tots per Argentona un acord de govern, i sembla que ara s'estarien donant tots els passos perquè això pugui acabar fructificant. Recordem que l'alcaldessa Gina Sabadell (Unitat) governa en minoria (amb 8 dels 17 regidors) mentre que Tots per Argentona té quatre regidors.

Després de diverses trobades amb els seus electors, el primer grup de l’oposició ha publicat un comunicat on s’avé a “iniciar un procés de diàleg que podria acabar en un acord de govern per als propers 3 anys”. Tots per Argentona agraeix el gest a Unitat però demana “superar les dinàmiques partidistes” i “enfocar el diàleg amb el consens més ampli possible”. És per això que proposa implicar-hi la resta de grups de l’oposició. Amb la voluntat d’iniciar aquest diàleg “de forma immediata”, Tots per Argentona també proposa la creació d’un grup de treball on participin representants de les dues formacions.

Entenem que en la situació de crisi actual és més important que mai superar les dinàmiques partidistes, aconseguir un govern fort capaç de tirar endavant polítiques de consens i donar solucions als problemes socials i econòmics que vindran. És per això que trobem imprescindible enfocar el diàleg amb el consens més ampli possible, i implicar-hi la resta de grups polítics del consistori”
del comunicat de Tots per Argentona