El dissabte La Sirena CNM busca la Final Four de l’Eurolliga

Rep l’UVSE Budapest al Sorrall a les 19 hores amb l’intent de remuntar el 10-9 de l’anada

170308Wa_Cartell

El dissabte a les 19 hores, a la piscina del Sorrall, l'equip de La Sirena CN Mataró afronta el seu més gran repte: classificar-se per primera vegada per a la Final Four de la màxima competició europea, l'Eurolliga.

160218Wa_Eurolliga

Fa quinze dies l'equip de La Sirena va aconseguir un sensacional resultat a la capital d'Hongria davant l'UVSE Budapest, el mateix rival que la temporada passada li havia barrat el pas cap a la Final Four. I va ser en un partit que semblava anar pel mateix camí del de la temporada passada, quan s'hi va perdre per 9-4 després de l'empat a Mataró. Perquè dintre del darrer quart les noies que dirigeix  Florin Bonca perdien per 10-5. Però en un final extraordinari van guanyar-se el dret a poder lluitar a casa per la classificació, i també van aconseguir il·lusionar l'afició mataronina. Aquesta, de ben segur, ajudarà l'equip per tal que pugui assolir el seu ambiciós objectiu.

Per fer-ho l'objectiu és guanyar de dos gols. En cas de guanyar d'un, sigui amb el resultat que sigui, l'eliminatòria es decideix als penals, i això ja seria temptar massa a la sort.

VENDA D'ENTRADES: El club informa que la venda d'entrades es realitza al servei d'informació del Centre: 5 € per als socis i 10 € per als no socis.

Recordeu el partit d'anada a Budapest

Al davant hi haurà un equip fortíssim, amb la base de la selecció hongaresa que va quedar en 4t lloc als Jocs de Rio, un lloc per sobre de la selecció espanyola.

170224Wa_UVSE

Formen la plantilla de l'UVSE Budapest: Kisteleki, Kövesdi, Csabai, Keszthelyi, Gangl, Szücs, Takács, Van der Sloot, Czigány (dretes) i Mucsy, Bicskei, Hertzka, Kuna, Kiss, Drajkó (ajupides).

Podeu recordar el partit de la temporada passada al Sorrall amb empat a 7

Però al davant hi haurà l'equip de La Sirena CN Mataró amb totes les ganes de superar l'eliminatòria.

161015Wa_LaSirena

Historial europeu de l'equip femení del CN Mataró

Aquest serà el 32è partit europeu de l'equip femení de waterpolo del Centre Natació Mataró, primer amb el patrocini d'El Tot Mataró i ara amb el de La Sirena.
Dels 31 jugats fins ara, 10 són de Copa LEN i 21 d'Eurolliga. D'ells se n'han guanyat 15, se n'han empatat 2 i se n'han perdut 14, amb 327 gols a favor i 262 en contra. 
Aquí sota els podeu veure tots: