Horòscop

Programació del 29 de novembre al 4 de desembre de 2019

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Mart transita per Casa VIII i segueix inclinant al fet que et moguis per equilibrar l'economia. L'amor podria sorgir en l'ambient laboral. Inverteixes en una meta professional.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Algunes experiències dels darrers temps han modificat les teves cre-ences. El teu ànim és més optimista i pots gaudir d'un bon viatge o d'una escapada de cap de setmana.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Amb Mercuri transitant a Escorpí, prens una actitud de certa prudèn-cia, sobretot en l'ambient laboral. Si tens parella, es mouen assumptes patrimonials o financers en comú.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

L'aspecte tens que s'acosta del Sol amb Neptú, avisa que cal ser realista en qüestions laborals. Les relacions de parella passen per un moment de pactes i cordialitat.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Amb Venus transitant per la Casa VI, pots viure un moment força harmo-niós al sector laboral. També és un trànsit que millora l'àrea de la salut si tenies alguna molèstia.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

Mart transita per Casa III i activa la ment, saturant-te i dificultant el des-cans. Caldrà trobar la manera de re-laxar-se. Compte amb les discussions, estàs molt incisiu.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Gestions administratives, relaciona-des amb la llar, que poden ser asse-gurances, hipoteques... Una persona de la família, d'edat avançada, pot donar-te un regal o ajut.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

Amb Mart i Mercuri al teu signe, es-taràs ben accelerat. Moltes idees i ganes de fer coses, però optaràs per no mostrar totes les cartes. Temps d'ocupar-se de les finances.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

La teva ment va a cent per hora i això et roba una mica d'energia. Idees com fer front a qüestions econòmiques importants i en com desenvolupar-te millor professionalment.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Amb Venus al teu signe, desprens un encant particular. Pots estar especi-alment seductor i no mancaran per-sones que s'apropin a tu. T'interesses per millorar la teva imatge.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Venus i Júpiter transitant per Casa XII, poden inclinar-te a gaudir de la solitud. Pots viure experiències de gran plenitud sensorial o fins i tot, estranyes casualitats.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Sembla que estàs una mica caòtic, però trobes ordre dins del desordre, si segueixes la intuïció. Pots involu-crar-te en algun projecte comú per ajudar als més desfavorits.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: