Horòscop

Programació del 7 al 13 de febrer de 2020

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Venus transita pel teu signe i t'atorga més dolçor. Et preocupes per qüestions materials, que havies desatès. Augment de l'atractiu. Pots despertar l'amor d'una persona.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Amb Venus per Casa XII, hi ha necessitat d'escoltar el teu món interior. Interès per trobar l'equilibri. Neguits en assumptes materials que poden treure una mica el son.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Mercuri transitant pel sector professional, inclina a formar-se i posar-se al dia, en aquest sentit. Converses que es mantenen en secret. Gaudeixes d'una bona lectura.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Venus a Casa X, afavoreix oportunitats pro-fessionals i si hi havia tensió amb un cap, en aquest sector, pot donar-se un apropament cordial. Cerques estabilitat econòmica.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Et sents amb més energia i si havies deixat una activitat de lleure que t'agradava, pots tornar a practicar-la. Si penses en una persona del passat, això et pot entristir.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

Si véns d'una etapa complicada amb la parella, s'inicia un període on es donen converses per arribar a l'enteniment. En la salut, t'inclines per alguna teràpia innovadora.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Venus transita per la Casa VII i propicia els nous contactes i l'inici d'una relació de pa-rella. Si ja en tens, és un temps adequat per compartir o reviure la relació.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

Venus al sector laboral, afavoreix un bon am-bient de treball o que gaudeixis de la teva feina. Amb aquest trànsit, pots interessar-te per adoptar un animal de companyia.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

El sector de l'amor, podria sorprendre't amb l'aparició d'una persona impetuosa que s'ha interessat en tu. Pots tenir notícies d'un familiar amb qui ja no tens contacte.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Vols embellir la llar i gaudir del teu espai. O pot ser que desitgis canviar de lloc de residència, però de moment només mires. Algú podria enviar-te missatges enigmàtics.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Dies per compartir vivències, de les que nor-malment no en parles, amb algunes persones de l'àmbit familiar. Possibles gestions per rebre algun tipus d'ajut o subvenció.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Venus comença a transitar pel sector de l'economia. Pots rebre un augment salarial o uns diners que et deuen. Compte, però, en gastar desmesuradament. Millor fer previsió.