Horòscop

Programació del 4 al 10 d'octubre de 2019

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Algunes persones del signe poden estar vivint el final d'una relació. Si més no, els assumptes relatius a la parella es posen de manifest i cal parlar per establir ponts.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Qüestions de salut et demanen canvis d'hàbits. Pot ser que estiguin força arrelats i no sigui tan senzill, però si estableixes l'estratègia adequada, ho aconseguiràs.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Si tens parella, pots sentir que no parleu el mateix llenguatge o que les vostres filosofies vitals són dife-rents. Sembla que descobreixes un nou talent que et satisfà.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Et sents inconformista amb una situ-ació relacionada amb la feina. Si tens germans, en aquests dies es poden donar necessàries converses sobre qüestions patrimonials.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

A Tot i que potser tens molt a dir, pre-fereixes esperar a un millor moment per expressar-te. Possiblement has viscut una experiència, que t'ha ofert l'oportunitat de madurar.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

No perds l'esperança amb un tema sentimental. Tocarà adaptar agenda i economia, a les necessitats dels fills. Al sector professional, poden duplicar-se responsabilitats.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

En l'àmbit de la salut, potser tocarà fer alguns canvis pel teu bé. També serà bo canviar la perspectiva vers algun assumpte material i baixar el nivell de preocupació.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

Sembla que pots conèixer gent inte-ressant, que t'ajudarà en un procés alliberador de vells patrons. Amb el Sol transitant per Casa XII, vius un període de moltes reflexions.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Amb el trànsit de Mercuri i Venus per Casa XI, pots trobar-te fent noves amistats i adquirint nous contactes. Entre els amics, pot sorgir l'amor i algú es pot declarar.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Dies de vida social o d'assistència a llocs on, possiblement, hi haurà molta gent. Estàs de més bon humor i els altres ho noten. Gaudiràs de la vida a casa, per relaxar-te.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

El Sol, transitant per la Casa IX, inclina que cerquis altres horitzons i maneres de viure. Alguns nadius del signe, estaran pensant a canviar de lloc de residència.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Assumptes financers/fiscals poden demanar la teva atenció. Però, si bé és cert que pots tenir més despeses, de la mateixa manera, pots trobar-te rebent diners inesperats.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: