Extraordinari resultat de La Sirena CNM a Budapest

Amb un parcial final de 0-5 treu un magnífic 10-9 de la capital hongaresa

L'equip de La Sirena CN Mataró tenia avui un dels partits més importants de la temporada a la piscina de l'UVSE Budapest, i ha tret un valuós resultat de 10-9 de la capital hongaresa, que dóna moltes esperances de cara al partit de tornada del pròxim 11 de març al Sorrall.

170225Wa_UVSE-LS

I la cosa no ha estat fàcil, ja que l'equip hongarès dominava per 10-4 poc després d'iniciar-se el darrer quart, però les noies de Florin Bonca han tret tot el caràcter guanyador per fer un parcial final de 0-5 i acabar amb una mínima derrota que obre les portes a la classificació per a la fase final de l'Eurolliga.

El partit ha començat bé, ja que La Sirena, amb gols d'Ona Meseguer i Marta Bach s'ha posat per davant (1-2). Però el campió hongarès ha reaccionat i amb un parcial de 4-0, amb dos gols en superioritat s'ha posat 5-2. El segon gol d'Ona Meseguer ha reduït per frenar una mica els ànims locals.

170226Wa_BachaBudapest

Al segon quart Laura López ha posat el 5-4, però novament ha reaccionat l'equip local, amb una esplèndida Gabriela Szucs, l'ex-jugadora del Sabadell, que amb el seu tercer gol ha permès el seu equip arribar al descans amb tres gols d'avantatge (7-4).

I el tercer quart, aquell que sol decidir molts partits de waterpolo, ha estat totalment favorable a l'UVSE Budapest que ha fet un parcial de 2-0. I a l'inici del darrer quart Szucs encara ha fet pujar el 10-4 al marcador. Aleshores La Sirena ha tret el caràcter i ha anat reduint, davant la incredulitat de les hongareses que semblaven contemporitzar per mantenir la diferència i han vist com se'ls anava reduint. I Gibson, Dance, Alba Bonamusa, amb dos gols, i Laura López, quan faltaven de 30 segons per acabar, han acabat posant l'esperançador 10-9 al marcador.

I si El Sorrall és una olla a pressió, l'objectiu de la final four és possible.

UVSE BUDAPEST 10-9 LA SIRENA CN MATARÓ

UVSE BUDAPEST: Gangl, Czigany (2), Van der Sloot, Kisteleki, Szucs (4), Keshtelhyi (2), Hertzka, Kovesdi, Toth (1), Csabai (1), Kuna, Takacs, Mazcko.
LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz, Liana Dance (1), Maria Zablith, Zoe Arancini, Alba Bonamusa (2), Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach (1), Ona Meseguer (2), Laura López (2), Júlia Soler, Cristina Terrado.
PARCIALS: 5-3, 2-1, 2-0, 1-5