Euroempat al Sorrall entre La Sirena CN Mataró i el UVSE Budapest

L'equip mataroní dominava de dos dintre del darrer quart però les hongareses han sabut igualar

La Sirena CN Mataró, en un Sorrall vestit de gala, ha aconseguit un empat a 7 davant l'equip hongarès de l'UVSE Budapest, on hi havia set integrants de la selecció hongaresa recent campiona d'Europa, i ho tindrà complicat per passar a la Final Four de l'Eurolliga perquè la tornada a la capital hongaresa el dia 27 de ben segur serà molt dura. Però s'haurà de jugar...

Mataro-Russia

El partit ha començat amb l'equip hongarès pressionant molt en defensa i ho ha continuat fent durant tot el partit, malgrat que s'anava carregant d'exclusions. Però ho han fet molt bé, i tot i patir-ne 14 no han vist cap jugadora seva eliminada. Tot i la pressió, Roser Tarragó ha pogut marcar el primer gol en jugada de superioritat, que de seguida han anivellat les hongareses, tancant-se el primer quart amb empat a un gol, ja que a l'altra banda l'equip local també s'ha mostrat molt segur en defens tancant bé a Toth, la perillosa boia hongaresa.

Al segon quart els atacs han començat a trobar forat, primer el Budapest, que s'ha avançat amb un preocupant 1-3, gràcies als poderosos braços de Keszthelyi i Antal, mentre l'equip local estavellava moltes pilotes als pals. Però dos gols de Laura López i un altre de Roser Tarragó, en jugades de superioritat, han posat per davant La Sirena desfermant l'alegria del nombrós públic present al Sorrall. Però altre cop l'equip visitant ha empatat ràpidament de penal per arribar-se al descans amb 4-4.

160218Wa-Eurolliga2

A la represa un gol amb mala sort, perquè l'ha tocat una defensora mataronina, ha posat el 4-5, que de seguida ha igualat Ciara Gibson, també en superioritat, i abans de tancar el tercer quart ha estat Clara Cambray qui ha tornat a avançar el seu equip.

Al darrer quart ha pujat el caliu al màxim quan Roser Tarragó amb un xut llunyà ha posat el 7-5, quan encara faltaven 5 minuts per acabar, i es veia possible treure un bon marcador per anar a Budapest. Però la defensa hongaresa ha continuat asfixiant l'atac local i ara amb certa complicitat arbitral. I en canvi a l'altre costat han marcat el 7-6 i ja a menys de dos minuts del final amb un gol de la seva boia. Fins al final s'ha intentat però el marcador ja no s'ha mogut i el partit ha acabat amb taules, vaja amb un euroempat.

LA SIRENA CN MATARÓ 7-7 UVSE BUDAPEST

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Arianna Gragnolatti, Aina Bonamusa, Alkistis Benekou, Roser Tarragó (3), Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1), Marta Bach, Ona Meseguer, Marcela Ríos, Laura López (2), Mireia Nedderman (ps). 7 gols de 25 xuts, de 37 opcions d'atac. 6 exclusions més un penal, amb Laura López eliminada.
UVSE BUDAPEST: Gangl, Szonja, Antal (3), Kisteleki, Szücs, Keszthelyi (3), Hertzka, Kovesdi, Toth (1), Csabai, Kiss, Takacs, Aranyi (ps). 7 gols de 24 xuts, de 38 opcions d'atac. 14 exclusions.
PARCIALS: 1-1, 3-3, 2-1, 1-2.