MÀGIC - Cuina medierrània

Set anys de gastronomia de qualitat

  • Jordi Gomà // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dijous, 23 Març 2017 17:49

Ciutat 2017, MAGIC

Just al costat dels Jutjats hi trobem el Màgic, un restaurant amb set anys de trajectòria d’èxit amb la mateixa direcció, que ara renova la cuina, sempre dins la gastronomia mediterrània, amb ganes de millorar l'oferta als seus clients. És un local gran, d'uns 250 metres quadrats, molt espaiós i lluminós, amb moltes possibilitats per fer dinars de grup o empresa. Hi trobem un ambient molt agradable, en part gràcies al servei, molt atent, i en part gràcies a la qualitat dels seus plats. L'oferta gastronòmica és variada i de qualitat, des d'un bon entrepà a unes tapes, passant per un plat guisat o una amanida, amb productes sempre de primera.

Ciutat 2017, MAGIC

El menú diari és molt atractiu, per tan sols 9,50€, amb plats com les faves a la catalana, musclos a la marinera, amanides de tot tipus com la de llenties i formatge fresc, albergínies a la napolitana o cueta de rap a la biscaïna, sempre amb tres primers i tres segons per triar. També val la pena aprofitar que els dimarts tenen sempre fideuà, i els dijous paella de marisc.

S'ha de tenir en compte que tenen una extensa carta d'entrepans –amb molt d'èxit el de truita de patates, el serranito, el llom amb bacó i el de truita de verdures– i menú infantil, així com esmorzars de forquilla a partir de 5,50€ amb beguda inclosa, qualsevol dia de la setmana, amb plats com botifarra amb mongetes o tripa i morro, entre d’altres. També fan ofertes d'esmorzars, mini i cafè a 2,50€, pasta i cafè a 2€ i un entrepà gran més beguda per tan sols 4€. Ja que en fan molts al llarg del dia, també paren molta atenció al cafè, de molta qualitat.

Ciutat 2017, MAGIC
Especialitat de la casa
Preparació:
A més del menú de migdia i els entrepans, al Màgic tenen molt d'èxit les seves tapes, com el pinxo de truita de patates, el morro fregit, les croquetes casolanes, les aletes de pollastre o les seves braves. A més, el dissabte és un dia ideal per anar-hi a tastar els seus esmorzars de forquilla, ja que s'està més tranquil i el preu de 5,50€ amb beguda inclosa és molt atractiu.
Vi recomanat: Un vi negre de la Rioja, el Marqués de la Concordia, un reserva de l'any 2011.

MAGIC
Ronda President Irla, cantonada amb Méndez Núñez, Mataró. (Al costat dels Jutjats). Telèfon 93 757 57 79
Obert de dilluns a divendres de 7h a 19h, i dissabtes de 8h a 13h. Diumenge tancat.