Zona taronja d'aparcament al Polígon Industrial de Vilassar

També hi haurà un aparcament gratuït al solar que hi ha darrere del Mercadona, amb una vuitantena de places

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 04 Març 2019 09:11

Maresme 2017/2019, poligon industrial vilassar

Aquest divendres 1 de març es posarà en funcionament la zona taronja a l’aparcament públic del polígon industrial de Vilassar de mar, a l’avinguda del Progrés, que hi ha al costat de la benzinera. Es tracta de facilitar la rotació de vehicles en una zona que ja s’ha convertit en una extensió del nucli comercial de Vilassar de Mar.

Aquesta mesura es complementa amb l’habilitació d’un nou espai d’aparcament gratuït, al solar que hi ha darrere del Mercadona, amb una vuitantena de places d’aparcament.

També gratuït

Pel que fa a l’aparcament que hi ha al costat de la benzinera, l’Ajuntament l’ha ampliat, pavimentant un tros més de 395 m2 i augmentant la seva capacitat fins a les 61 places. En aquest pàrquing les places són gratuïtes de rotació, les anomenades zona taronja, de 45 minuts amb disc horari, i entraran en funcionament el pròxim divendres 1 de març, de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores. L’altre espai habilitat, darrere del Mercadona, compta amb 2.400 m2, s’ha condicionat amb sauló i enllumenat i té cabuda per a 83 places d’aparcament gratuït.

Més millores

Les millores en l’aparcament han anat acompanyades d’altres millores al polígon industrial relacionades amb la mobilitat, subvencionades per la Diputació de Barcelona, com són l’asfaltat de l’avinguda del Progrés (entre la rotonda de la pista d’skate i el pont de la carretera de Cabrils) per facilitar el trànsit de vehicles; la reconstrucció del mur de contenció de la Volta dels Garrofers, malmès pels aiguats de l’octubre del 2016; i la construcció de dos passos elevats per reduir la velocitat dels vehicles, un al Camí del Mig, entre la rodona del final de l’avinguda del Progrés i la deixalleria, i l’altre a l’avinguda del Progrés, davant l’aparcament públic que hi ha al costat de la benzinera.