La nova temporada de La Sala arrenca amb una història d'amistat i descoberta

'L'amic retrobat', obra dirigida per Joan Arqué, es podrà veure al teatre argentoní aquest divendres, 7 de febrer, a partir de les 20.30 hores

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 05 Febrer 2020 13:07

L'amic retrobat

La Sala dona el tret de sortida a una nova temporada d'espectacles amb una història d'amistat i descoberta. Es tracta de 'L'amic retrobat', muntatge dirigit per Joan Arqué que es podrà veure divendres, 7 de febrer, a partir de les 20.30 h al teatre argentoní.

Un dels capítols més foscos de la història del segle XX

L'obra, que també explora altres disciplines artístiques com la dansa o la música, està protagonitzada per Jordi Martínez, Quim Àvila i Joan Amargós, i narra la separació i el retrobament posterior de dos amics. L'espectacle està inclòs en la programació del Memorial Democràtic 2020 i fa referència a un context històric molt concret i fosc: el de l'arribada de Hitler al poder el 1933. De fet, és durant aquest any quan els dos personatges principals (un d'ells jueu, i l'altre, membre d'una de les famílies més aristocràtiques de Suàbia) posen punt final a la seva relació d'amistat a causa de les diferències ideològiques que els separen. Tot i que el jueu deixarà Alemanya per marxar cap a Amèrica, 30 anys després i sense esperar-s'ho, tornarà a coincidir amb el seu company d'escola.

El preu de l'entrada a taquilla és de 13 euros i de 10 euros l'anticipada

Pròximes cites de La Sala

Després de 'L'amic retrobat', La Sala acollirà, el divendres 28 de febrer, l'espectacle 'Somnis de Ravel', que compta amb la participació dels músics Marco Mezquida, Martín Meléndez i Aleix Tobias. Per la seva banda, 'Conservando memoria', programat per al 7 de març, ha exhaurit totes les entrades. Malgrat això, aquells que vulguin encara són a temps d'assistir a la resta d'espectacles previstos a la programació del teatre, disponible al web de l'Ajuntament d'Argentona.