L'Ajuntament d'Argentona, molest per la situació de precarietat de l'Hospital Sant Jaume de Mataró

Calvo es va reunir amb dirigents del Consorci Sanitari del Maresme per transmetre'ls el seu rebuig

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 11 Desembre 2015 00:00

Argentona 2014/2015, Hospital de Sant Jaume

L'Ajuntament d'Argentona se suma a les queixes per la situació de l'Hospital de Sant Jaume de Mataró. El Ple va aprovar una moció en el ple de setembre per la qual rebutjaven la reconversió de l'hospital i es mostraven contraris a les retallades de serveis que el centre ha patit en benefici de l'Hospital de Mataró.

Els responsables del Consorci van demanar una reunió amb el govern d'Argentona, en la qual Calvo els va manifestar l’oposició del consistori al que consideren "un clar desmantellament del servei" i també els va traslladar el seu "malestar per la situació de l’ambulatori del Cros", en què no es supleixen les baixes mèdiques del personal, causant un perjudici  als usuaris i una reducció del servei. Així mateix, van denunciar la situació dels serveis d’urgències i d’atenció continuada.

Al seu torn, el Consorci Sanitari del Maresme va exposar els seus arguments per tal de defensar la gestió i les darreres decisions preses en els serveis sanitaris comarcals.

Suport a David Bote

L’Ajuntament d’Argentona s’ha posicionat al costat de les reivindicacions de la Coordinadora en defensa de la sanitat pública del Maresme. Fa pocs dies, l’alcalde Eudald Calvo també es va reunir amb el seu homònim a l’Ajuntament de Mataró, David Bote, per tal de traslladar el suport d’Argentona a les iniciatives que des del consistori mataroní es prenguin per tal de preservar la sanitat pública a la capital del Maresme.