El Bell Racó obre al públic amb visites guiades aquest estiu

L’objectiu és donar a conèixer la història familiar i el llegat arquitectònic i artístic

  • Redacció
  • Divendres, 12 Juliol 2013 12:37

Bell Racó

Can Navas farà visites guiades per donar a conèixer la història familiar i el llegat arquitectònic i artístic. Enmig del frondós bosc del Veïnat de Pins, l’empresari Josep de Navas i Escudé, nascut a Argentona l’any 1903, va fer construir el somni de la seva vida, la mansió on passaria els estius amb la seva família i que per la seva espectacular bellesa van batejar amb el nom del Bell Racó.

S’obren ara les portes del casal senyorial, d’estil neorenaixentista, l’interior del qual està ricament decorat amb pintures d’artistes catalans de l’època, com Josep Maria Sert, Francesc Labarta, Josep Obiols i Miquel Massot.

L’acord signat per la senyora Rosa Maria Navas i les fundadores de Cases Singulars, Isabel Vallès i Laura Pastor, permetrà obrir al públic els espais més privats de la casa, en una visita guiada, que s’ha iniciat aquest juny prèvia reserva, en la qual s’explicarà la història de la construcció de la casa, la història de la família als anys 50 i els treballs dels artistes més importants de l’època que hi varen treballar.