Dies de Festa Major a Arenys de Munt

Hotel Cochambre, Macedònia, Pep Plaza o Ràdio Flaixbac passaran per la vila

  • Redacció
  • Divendres, 07 Novembre 2014 00:00

Maresme 2014/2015, festa major arenys de munt

Ja són aquí, les Festes de Sant Martí. Entre paperetes de la consulta, Arenys de Munt està a punt per celebrar la seva Festa Major, i aquests dies ens convida a participar en el conjunt d’actes que enguany tornen a presentar novetats. Per aquestes festes, que han arribat en unes dates que de ben segur seran recordades, l’alcalde de la vila fa una crida a  compartir la festa major, com no pot ser d’una altra manera, amb els conceptes d’alegria, amistat, família, cultura, tradició, esport, dansa, marxa, rialla i abraçades, com a protagonistes.

Música per a tots

Alguns dels actes més destacats de la programació, ja avui divendres 7, destaca “La nit jove”, un envelat a Can Globus, amb The Papas and the Mamas i Hotel Cochambre. Més música, en aquest cas amb el concert de “Macedònia”, demà dissabte 8, que tindrà lloc també a l’envelat de Can Globus a dos quarts de set de la tarda. I la mateixa nit de dissabte torna a ser ‘Jove’ amb els professionals de Ràdio Flaixbac i Urtica Sound.

Teatre i esport

Situats ja en diumenge, és el torn del teatre amb l’actor maresmenc Pep Plaza que s’acostarà a Arenys de Munt per presentar el seu últim espectacle: “I ara què?”. Més enllà del cap de setmana, la de dilluns 10 és ‘La Nit de l’Esport’, un sopar de germanor obert a tots els vilatans, amb la presència de Núria Picas i Ferran Latorre, on es reconeixeran els esportistes més destacats de l’any.

Finalment, les Festes de Sant Martí arriben al seu punt final amb el concert de l’Orquestra Maravella dimarts 11. Un clàssic que animarà, des de l’envelat de Can Globus, el Ball de Festa Major. Com sempre, després del castell de focs.