CiU i el PSC d’Arenys signen un pacte de govern conjunt

Les línies d’actuació es donaran a conèixer en el Pla d’Actuació Municipal

CiU i PSC d’Arenys signen un pacte de govern. L’alcalde de la vila, Estanis Fors, ha explicat que aquest pacte vol trencar els tòpics que CiU i PSC no poden anar plegats. Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Ramon Vinyes, ha assenyalat que cal donar un missatge que “es treballarà el més fort possible per Arenys”. Vinyes ha afirmat que des del PSC tenen clar que si es presentaven a les eleccions era per governar. Les línies de treball del nou govern es donaran a conèixer properament quan es presenti el Pla d’Actuació Municipal (PAM).

Els partits a l’oposició tenen opinions diverses sobre el nou pacte. ICV ha volgut felicitar el govern per l’entrada del PSC. Al marge d’aquest aspecte, des del partit esperen que es tirin endavant promeses que havia fet l’alcalde. De la mateixa manera, han manifestat que ara el govern no necessitarà buscar tant consens per aprovar temes.

En canvi, la CUP es mostra for­ça crítica i diu que Arenys de Mar acabarà tenint un govern en què pesaran les polítiques de dretes.ERC, finalment, també ha manifestat que un govern en minoria no era bo per Arenys de Mar, motiu pel qual veu amb bons ulls l’entrada del PSC.