Un mal segon quart condemna el Quadis CNM davant el Sabadell

L’equip local perdia 2-6 a l’inici del tercer quart, però amb un gran joc ha estat a punt de capgirar el marcador

Waterpolo Quadis CNM - CN Sabadell

El Quadis CN Mataró rebia un rival directe, com és el CN Sabadell, al qual podia prendre-li el quart lloc en cas de victòria. Però no ha estat possible, ja que un mal segon quart ha condemnat l'equip local. Després els de Beto Fernández han fet un bon partit, però s'han quedat sense poder consumar la remuntada, que han tingut a tocar.

El Quadis ha treballat molt bé en defensa durant el primer quart, en el qual només ha rebut un gol de penal, i Àlex Codina i Pol Daura han aprofitat dues jugades d'home de més marcant des de la boia per posar el 2-1 al final dels primers vuit minuts.
En el segon quart la marxa del partit ha canviat absolutament. L'equip visitant trobava un Fenoy encertadíssim que feia dos gols de grans xuts exteriors i després aprofitava dues jugades d'home de més per completar un parcial de 0 a 4 en aquest quart, ja que el Quadis estava molt desencertat en atac.

I la cosa encara ha empitjorat a l'inici del tercer quart, quan Ramiro Veich ha estat exclòs i després ha vist penal de forma injusta quan un dels col·legiats ha considerat que obstaculitzava l'atac rival després de ser exclòs i a més, en ser la tercera, quedava ja expulsat definitivament.. El Sabadell ha aprofitat el penal per avançar-se de quatre (2-6).

Però el Quadis no ha perdut la cara al partit. En un minut, Lluc Bertran en una contra, rebent l'assistència de Pol Daura, i Grummy en jugada d'home de més, han reduït la diferència a dos gols posant l'equip local de ple en el partit (4-6). Dos gols més en jugada d'home de més, de Germán i Grummy, han anat equilibrant els gols visitants i al final del tercer quart el marcador estava en 6-8.

L'últim quart ha començat amb un gran gol del boia estatunidenc Farmer, però la rèplica dels locals ha estat immediata. En defensa s'ha pressionat molt i Mario Lloret ha encadenat una sèrie de grans aturades. En atac també hi havia encert i, amb un gran xut exterior de Grummy i un gol a la contra de Germán, la diferència s'ha reduït a la mínima expressió.

Però quan el Quadis atacava per igualar el partit l'àrbitre s'ha tret de la màniga una contrafalta de Grummy, quan era l'últim defensor, que ha donat un gol fàcil al seu oponent per posar el 8-10. De seguida, en una jugada amb doble superioritat, el brasiler, potser nerviós per la jugada anterior, s'ha precipitat en el xut que ha anat fàcil a les mans de Lorrio. Però  Mario Lloret ha continuat aturant i Víctor Fernàndez ha posat el 9-10 i Germán ha tingut l'empat en jugada d'home de més però ha topat també amb el porter visitant. Al final el Quadis ha fet una defensa a la desesperada per robar i el Sabadell ho ha aprofitat per establir el resultat definitiu.

QUADIS CN MATARÓ 9-11 CN SABADELL

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret; Ramiro Veich, Marc Vera, Marc Corbalán, Víctor Fernández (1), Edu Mínguez, Lluc Bertran (1), Pol Daura (1), Àlex Codina (1), Max Casabell, Grummy Guimaraes (3), Germán Yáñez (2), Marc Pannon (ps). 9 gols de 26 xuts, en 39 ocions d’atac; 12 exclusions i 2 penals en contra.
CN SABADELL: Lorrio, Sergi Cabanas, Carrillo (1), Martino, Fran Valera (1 de p), Lalo López Escribano (1), Matthew Farmer (2), Avramovic, Fenoy (4, 1 de p.), Roberto Valera, Víctor Cabanas (2), Serrano (ps). 11 gols de 27 xuts, de 38 opcions d'atac; 15 exclusions.
PARCIALS : 2-1, 0-4, 4-3, 3-3.