Tot un clàssic de la Divisió d’Honor de waterpolo el dissabte a la Joan Serra

El Quadis rep el Sabadell, i a la tarda l’equip femení buscarà la tretzena victòria a Terrassa

Aquest cap de setmana els dos equips del Centre Natació Mataró de waterpolo tenen dos enfrontaments d’alt nivell en els seus partits de la Divisió d’Honor.

Waterpolo Quadis Mataró - CN Sabadell

El CN Sabadell rival de luxe per al Quadis CNM

L’equip del Quadis CN Mataró, cinquè classificat de la Divisió d’Honor i situat en “plaça europea”, ve d’empatar el dissabte passat a la piscina del “Medi”, que és l’equip que té per sota. Aquest dissabte a l’hora habitual (12:45 h) rep el CN Sabadell l’equip que té just per sobre, a només dos punts de diferència, buscant un triomf que lo donaria la quarta plaça momentània.

A la primera volta a Sabadell la victòria va ser per a l’equip local per 10-7 i la temporada passada aquí a Mataró el triomf va ser per al Quadis per 10-9 després d’un partit molt emocionant i brillant per part de l’equip local.

Waterpolo Quadis Mataró - CN Sabadell

L’equip sabadellenc té una gran plantilla amb jugadors com el porter Eduardo Lorrio, Sergi Cabanas, Borja Fenoy, Óscar Carrillo, els germans Fran i Roberto Valera, l’ex-Quadis “Lalo” López-Escribano i com estrangers el serbi Marko Avramovic, l’estatunidenc Matthew Farmer i l’argentí Guido Martino.

La història dels enfrontaments entre els dos equips és llarguíssima (32 partits, 4 de "play-off") i el partit és tot un “clàssic” de la Divisió d’Honor. Aquests són els resultats d'aquesta llarga història:

 

 

L’equip femení es desplaça a Terrassa

Per la seva part l’equip femení del CN Mataró, que és líder imbatut de la Divisió d’Honor, busca el dissabte a la tarda (18 h), a la piscina del CN Terrassa, la seva tretzena victòria consecutiva en la lliga.

Waterpolo CNM - Terrassa

El partit es preveu complicat, ja que l’equip egarenc s’ha reforçat molt aquesta temporada, amb les internacionals Bea Ortiz, Paula Leitón i Pili Peña i també amb la que era capitana del Sabadell, Olga Doménech. Van ser capaces de guanyar a Sabadell per 10-12, però en canvi a casa han perdut contra el mateix Sabadell, contra el “Medi” i més recentment contra el Sant Andreu. Això fa pensar que si l’equip mataroní, que té una millor plantilla, juga com sap, ha d’aconseguir aquesta 13a victòria.

L'equip egarenc serà el divendres següent 28 de febrer el rival del Centre Natació Mataró en els quarts de final de la Copa de la Reina que es disputarà a Can Llong a Sabadell.

Fins ara l’equip mataroní ha jugat nou vegades a Terrassa i hi ha guanyat sempre. La temporada passada el triomf va arribar pel resultat de 9-13.