Un primer quart de somni catapulta el Quadis CNM cap a un gran triomf

L’equip mataroní ha doblegat a tot un CN Terrassa de Champions

Waterpolo Quadis Mataró - Terrassa

El Quadis CNM ha aconseguit una important victòria contra el CN Terrassa, un equip que està jugant al Champions, que li serveix per enganxar-se encara a la lluita pels llocs d’honor.
El triomf de l’equip de Beto Fernàndez s’ha forjat en un primer quart pràcticament perfecte. Sobreposant-se a l’aturada inicial d’Iñaki Aguilar en un penal llançat per Germán,  ha mostrat una gran efectivitat en atac amb dos gols sensacionals de Grummy i un de Codina en home de més i un altre de Grumy de penal, que ha forçat Raul Loste en una contra. També el treball defensiu ha estat esplèndid i s’han tancat els vuit primers minuts amb un espectacular, i impensable, marcador de 4-0.

En el segon quart, com era d’esperar ha reaccionat l’equip egarenc amb gol de la seva nova figura Bernat Sanahuja. Però un gol de Codina ha retornat la diferència als quatre gols. A partir d’allà s’ha bloquejat l’atac de l’equip local, que anava fent rotacions donant descans als puntals, davant la forta pressió defensiva egarenca. Però la gran actuació de Mario Lloret sota pals, amb quatre aturades seguides, ha evitat la remuntada visitant, que només ha pogut marcar el seu segon gol ja prop del descans, al qual s’ha arribat amb 5-2 al marcador.

En l’aturada llarga hi hagut polèmica, ja que els visitants es queixaven de l’expulsió definitiva del seu boia Víctor Gutiérrez, quan deien que només havia estat exclòs dues vegades. Però la taula s’ha mostrat inflexible i el jugador, un dels puntals egarencs, no ha tornat a jugar.

Però a la represa, com sol passar en aquests situacions, els àrbitres han anat compensant, i l’equip local ha rebut quatre exclusions per una sola del Terrassa, i a més alguna contra-falta força rigorosa. I l’equip visitant ha reduït la diferència a la mínima expressió (5-4).

En l’últim quart el Quadis, ha recuperat l’efectivitat, després d’un quart d’hora sense marcar. Primer amb un gran xut de Germán i després en un penal provocat pel mateix jugador en una contra, que ha transformat Grummy. Mario Lloret ha continuat amb la seva gran actuació sota pals, i només ha rebut un gol ja prop del final. Després d’aquest, i ja sobre la botzina final, Germán ha materialitzat una jugada d’home de més per arrodonir el 8-5. La victòria es quedava a casa i per la mateixa diferència de la temporada passada.

QUADIS CN MATARÓ 8-5 CN TERRASSA

QUADIS CNM: Mario Lloret (14 aturades), Ramiro Veich, Raul Loste, Marc Corbalan, Max Casabella, Edu Mínguez, Lluc Bertran, Pol Daura, Àlex Codina (2), Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (4, 2 de p.), Germán Yáñez (2), Marc Pannon (ps). 8 gols de 28 xuts, en 41 accions d’atac. 12 exclusions.
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar (13 aturades), Sanahuja (2), Mora, Alarcón (1), Óscar Aguilar, Fran Sànchez (1), Pericas, Barroso (1), Víctor Gutiérrez, Oriol Rodríguez, Chico, Segura (ps). 5 gols de 24 xuts, en 37 accions d’atac. 10 exclusions i 3 penals en contra.
PARCIALS: 4-0, 1-2, 0-2, 3-1.