El Quadis CNM es queda a les portes de la gesta en l'Eurocup

Li ha faltat un gol per forçar els penals davant l'Oradea romanès

Waterpolo Quadis CNM - Oradea

El dissabte al migdia el Quadis CNM tenia l'oportunitat de classificar-se per primera vegada en la seva història per a unes semifinals europees, però s'ha quedat a les portes de la gesta. Ha arribat a dominar de tres gols en tres ocasions durant el partit, però al final només ha pogut guanyat l'Oradea romanès de dos gols i n'hi ha faltat un per forçar la tanda de penals.

Waterpolo Quadis CNM - Oradea

Molt bon inici del Quadis

Hi ha hagut un gran ambient al Sorrall per veure aquest important partit i l'equip local ha respost des del primer moment. Amb una forta pressió defensiva ha deixat l'equip visitant sense opcions de xut clares i a l'altre costat Ramiro i Codina, tots dos en la boia, han aprofitat les dues primers jugades d'home de més per posar-se dos amunt. L'avantatge s'ha mantingut al final del primer quart, després d'un gol romanès, també en home de més, i d'un golàs espectacular de Grummy palmejant a la mitja volta una assitència d'un Germán, que estava molt vigilat després dels cinc gols que havia fet a l'anada.

Al descans llarg l'eliminatòria està igualada

Ha empatat a l'inici del segon quart l'equip visitant en dues jugades d'home de més, i el capità Àlex Codina ha estat expulsat de forma directa. Però un parell de grans aturades de Mario han aixecat altra vegada l'equip i amb dos gols en superioritat de Barbena, amb xut exterior, i Daura, en la boia, i un altre al mig de Grummy en un altra revesa sensacional, s'ha arribat al descans llarg amb l'eliminatòria igualada.

Waterpolo Quadis CNM - Oradea

En el tercer quart redueix l'equip romanès

A la represa s'ha continuat veient que els àrbitres havien posat el llistó de les exclusions molt baix i anaven caient una rere l'altre als dos costats. Els romanesos han marcat tres gols en superioritat i per part local també Lluc Bertran, de xut per l'angle curt, i Edu Mínguez, palmejant en la boia, n'han aprofitat dues al tram final del tercer quart.

Waterpolo Quadis CNM - Oradea

Final de partit amb nervis i despropòsits

S'ha entrat en l'últim quart amb tot obert. Un gol de German, culminant una contra, i un altre gran gol del brasiler Grummy, superant el defensor i marcant de potent xut, han estat equilibrats pels gols visitants. Quedaven encara més de dos minuts i mig, que possiblement pels nervis, han estat un cúmul de despropòsits i cap dels dos equips ha aconseguit xutar, ni tan sols en jugades d'home de més, per les bones defenses rivals i també per errades pròpies. I d'aquesta manera la gesta del Quadis s'ha quedat a les portes...

QUADIS CN MATARÓ 10-8 ORADEA (global 19-20)

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret (11 aturades), Ramito Veich (1), Raul Loste, Marc Corbalan, Víctor Fernández, Edu Mínguez (1), Lluc Bertran (1), Pol Daura (1), Àlex Codina (1), Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (3), Germán Yáñez (1), Marc Pannon (ps). 10 gols de 20 xuts, en 35 opcions d'atac. 16 exclusions i 1 expulsió directa (Àlex Codina).
ORADEA: Pijetlovic (5 aturades), V.Georgescu (1), Inaba, Ilisie (1), Dragomirescu (2), Szabo, Popiviciu (2), Kovats, Colodrovski, R.Georgescu (1), Czenk (1), Remes, Gavris (ps). 8 gols de 25 xuts, en 37 opcions d'atac. 17 exclusions.
PARCIALS: 3-1, 3-2, 2-3, 2-2.