El Quadis CNM guanya a Pamplona i recupera el quart lloc

L'equip mataroní ha fet un gran partit i no ha donat cap mena a l'equip navarrès

Waterpolo Quadis Mataró - Navarra

El Quadis CN Mataró jugava a Pamplona en partit de la 17a jornada de la Divisió d'Honor de waterpolo i ha fet tota una exhibició i no ha donat cap mena d'opció al WP Navarra, al qual ha derrotat de forma contundent per 7-19. Amb aquest resultat, i la derrota del "Medi", l'equip mataroní recupera la quarta plaça de la Divisió d'Honor, que permetria tenir el factor piscina a favor en la primera eliminatòria del "play-off". Però encara queden 5 jornades per disputar...

Avui l'equip de Beto Fernàndez ha marcat diferència des del primer moment posant-se per davant en el marcador i, tot i l'encert de l'equip local en atac, al descans ja dominava de quatre gols (6-10), pèrquè se superava amb molta facilitat la fluixa defensa navarresa.

A la represa l'equip mataroní ha tancat molt millor la defensa i l'equip local, que ha anat baixant físicament, ha començat a tenir moltes dificultats per fer gol i en els dos últims quarts el parcial ha estat d'1 a 9, amb una total exhibició de l'equip de Beto Fernàndez en defensa i contres ben resoltes.

WP NAVARRA 7-19 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Pitu Puig (1), Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez (2), Lluc Bertran (3), Pol Daura (2), Àlex Codina (1), Pol Barbena (2), George Ford, Germán Yáñez (4).
PARCIALS: 4-6, 2-4, 1-5, 0-4.