Victòria tranquil·la de La Sirena CNM

Ha guanyat a un Zaragoza que ha presentat força batalla

Waterpolo La Sirena CNM - Zaragoza

La Sirena CN Mataró ha guanyat l'EWP Zaragoza de forma tranquil·la, però sense excessos en el darrer partit de la primera volta, que acabarà en el quart lloc de la classificació.

El partit era la penúltima prova abans d'anar a la fase de grup de l'Eurolliga i l'equip ha demostrat que encara no està al seu màxim nivell i que caldrà treballar intensament en els quinze dies que queden per poder superar un grup molt complicat. I abans, el dissabte vinent, rebran el CN Sabadell.

En el primer quart les jugadores visitants han aconseguit plantar cara i tancar-lo amb empat a dos gols. Després en el segon i tercer l'equip local ha donat la seva millor versió amb un parcial conjunt de 7-2. En l'últim quart hi hagut una certa relaxació i les visitants també han empatat el darrer parcial.

LA SIRENA CN MATARÓ 11-6 EWP ZARAGOZA

LA SIRENA CNM: Gaby Stone, Laura Vicente (2), Helena Lloret, Maria Bernabé, Brigitta Games (2), Audrey Daule (3), Clara Cambray (3), Cristina Nogué, Marta Bach, Queralt Bertran (1), Júlia Soler, Carla Graupera i Júlia Àvila (ps).
PARCIALS: 2-2, 4-1, 3-1, 2-2.