La Sirena CNM té un partit fàcil a casa abans de la fase dura que s'acosta

El Quadis CNM no pot fallar a la piscina Sant Jordi davant el Catalunya

Waterpolo La Sirena CNM - Zaragoza

L’equip de La Sirena CN Mataró juga el dissabte a les 12:45 hores al complex Joan Serra l’últim partit de la primera volta de la Divisió d’Honor. El rival serà l’EWP Zaragoza un equip que, en principi no hauria de suposar cap problema perquè les noies que dirigeix Marina Zablith sumin tres punts i acabin la primera volta en el quart lloc, en el qual figuren ara mateix.

Així està la classificació de la Divisió d'Honor Femenina

L’equip saragossà ha jugat 12 vegades a Mataró en la Divisió d’Honor i només ha tret un punt. I d’això ja fa 11 anys. La temporada passada el resultat va ser de 17-4.

Amb aquest partit l’equip mataroní prepara els següents compromisos que seran molt durs: la visita del CN Sabadell (dia 19) i la fase de grups de l’Eurolliga a Padova (del 25 al 27 de gener).

El gran partit de la jornada és el Sant Andreu – CN Sabadell, els dos equips que dominen la competició sense haver cedit encara cap punt.

El Quadis CNM no pot fallar a la Sant Jordi

L’equip del Quadis CNM, per la seva part, comença la segona volta a la piscina Sant Jordi de Barcelona on el rebrà el CN Catalunya, que és el 10è classificat, tercer per la cua amb només 6 punts, i que lluita per evitar el penúltim lloc que obliga a jugar la promoció de descens.

El Quadis, que és cinquè amb 21 punts, no pot fallar en una piscina on hi ha guanyat tots els equips amb l’excepció del cuer, i ha de trencar així la ratxa que porta de tres derrotes seguides.

Així està la classificació de la Divisió d'Honor Masculina

De tota manera caldrà no refiar-se en excés i recordar que a la primera volta els graciencs van perdre a Mataró per un ajustat 8-7.

L’equip mataroní ha jugat 22 vegades contra aquest rival a Barcelona, amb 5 victòries (la temporada passada per 4-12), 4 empats i 13 derrotes. S’ha de tenir en compte que el “Cata” havia estat tota una potència, amb 7 lligues a les seves vitrines i fins i tot un títol de la Copa d’Europa ara fa 24 anys.