El waterpolo del Centre Natació Mataró conquereix Madrid

El Quadis ha guanyat en la piscina del Canoe i La Sirena en la del Moscardó

Els dos equips del Centre Natació Mataró jugaven a la capital d'Espanya i han aconseguit dos valuosos triomfs, sobretot el del Quadis, que era més complicat que el de La Sirena, i que li permet mantenir-se en el segon lloc de la Divisió d'Honor igualat amb Terrassa i CN Barcelona.

181117Wa_Canoe-Quadis1

Quarta victòria del Quadis a la piscina del Canoe en més d'un quart de segle

Al migdia ha jugat el Quadis a la sempre difícil piscina del Canoe, on només havia guanyat tres vegades en les 26 vegades que havia jugat allà en partit de Divisió d'Honor. Avui l'equip de Beto Fernàndez s'ha imposat per sumar la quarta victòria en aquell escenari.

Després del primer gol local, l'equip mataroní ha capgirat el marcador, ha tancat el primer quart per davant (2-3), i després ja no ha deixat que els locals aconseguissin empatar. Ja dins del tercer quart l'equip mataroní ha agafat tres gols d'avantatge (4-7) i aquesta diferència s'ha mantingut dins del darrer quart (6-9). El Canoe ha tret el caràcter en el tram final però ha arribat tard per completar la remuntada.

181117Wa_Canoe-Quadis2

D'aquesta manera s'ha obtingut un valuós triomf en una piscina on el Sabadell només va poder empatar i on la temporada passada el Quadis també s'havia hagut de conformar amb un empat i no hi guanyava des de la temporada 2013-14.

I el millor de tot és la sensació de bloc compacte que està donant l'equip tant en defensa, amb un Mario Lloret magnífic al darrere, com en atac on no depèn de ningú: si a Tenerife havien estat Codina, Barbena i Bertran els que havien acumulat el 80% dels gols, avui han estat Víctor Fernàndez, Edu Mínguez i Marc Corbalán els que ho han fet... i sense que el màxim golejador Germán Yáñez hagi hagut de destacar en cap dels dos partits.

REAL CANOE 8-9 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Pitu Puig, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (3), Edu Mínguez (2), Lluc Bertran (1), Pol Daura, Àlex Codina, Pol Barbena, George Ford, Germán Yáñez (1), Xavier Casabella (ps).
PARCIALS: 2-3, 1-2, 2-2, 3-2

La Sirena CNM guanya a la piscina del Moscardó per onzena vegada seguida

L'equip femení, tot i que no ha començat bé la lliga, ho tenia més senzill a la piscina del Moscardó, davant un equip que venia per perdre 25-5 enfront del Sant Andreu a Barcelona, i finalment ha aconseguit el segon triomf en la lliga i l'onzè consecutiu en aquella piscina.

El fet de jugar a casa ha fet que l'equip madrileny traiés el millor en el primer quart que s'ha tancat amb un avantatge ajustat de 4-5, favorable a un equip mataroní fluix en defensa i porteria, que no podia aturar a Vesperinas, la que seria al final la màxima golejadora del matx amb 5 gols, i que ja n'havia fet quatre en el primer quart. Brigitta Games amb el seu treball a la boia deixava la situació una mica favorable a les mataronines.

En el segon quart s'ha frenat la millor jugadora local i al descans l'equip mataroní ja guanyava de quatre gols (5-9) després d'un parcial de 0 a 3. Un fluix tercer quart ha permès l'equip madrileny reduir la diferència, però en l'últim quart dos gols de Daule i Bach han tranquilitzat la cosa, tot i que el final ha estat una mica crispat amb moltes exclusions de les sirenes.

Cal destacar el bon treball de les jugadores estrangeres i el primer gol de la jove Queralt Bertran a la Divisió d'Honor.

CN MOSCARDÓ 7-12 LA SIRENA CN MATARÓ

LASIRENA CN MATARÓ: Gaby Stone, Laura Vicente (1), Helena Lloret (1), Lea Bachelier (2), Brigitta Games (3), Audrey Daule (2), Clara Cambray, Cristina Nogué, Marta Bach (2), Queralt Bertran (1), Júlia Soler, Carla Graupera, Júlia Àvila (ps).
PARCIALS: 4-5, 1-4, 2-1, 0-2.