El Quadis CNM guanya a Tenerife i atrapa el segon de la Divisió d'Honor

L'equip mataroní ha guanyat de forma força còmoda aquest partit ajornat

181114Wa_GolCodina Tenerife

El Quadis CN Mataró jugava avui a Tenerife, davant l'Echeyde, el partit ajornat en el seu dia i corresponent a la 5a jornada de lliga, i ha aconseguit un triomf força còmode per 5-10.
Després d'haver guanyat el Navarra el dissabte, i haver sumat els tres punts a les Canàries, l'equip de Beto Fernàndez se situa ja en el tercer lloc i amb els mateixos punts que el segon que és el CN Terrassa. El pròxim dissabte tancarà aquesta franja del calendari on l'equip del Centre s'enfronta contra equip no catalans jugant a Madrid contra el Canoe, en un partit que de ben segur serà més complicat que els dos últims.

El partit s'ha posat bé per a l'equip mataroní que ha marcat primer i ha tancat el primer quart amb un avantatge de dos gols (1-3), gràcies a la seva bona defensa. S'ha encallat una mica l'atac al segon quart i al descans es mantenia l'avantatge (2-4).

181114Wa_Tenerife-Quadis

En el tercer quart s'ha obert ja un forat molt important de quatre gols, que ja ha deixat pràcticament decidit el partit. No s'ha relaxat l'equip, sobretot en l'aspecte defensiu, i altra vegada només s'ha concedit un gol al contrari i la diferència s'ha ampliat a 5 gols.

Cal destacar l'eficàcia del capità Àlex Codina i de Pol Barbena, que ha estat proclamat el MVP del matx, amb tres gols cada un d'ells.

ECHEYDE TENERIFE 5-10 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret porter; Ramiro Veich (1), Pitu Puig, Marc Corbalan, Víctor Fernàndez (1), Lluc Bertran (2), Pol Daura, Àlex Codina (3), Pol Barbena (3), George Ford i Germán Yáñez.
PARCIALS: 1-3, 1-1, 2-4, 1-2