El Quadis CNM aixafa el Navarra, amb gran defensa i a la contra

L'equip pamplonès havia resistit força bé fins el 6-5, ja dins del tercer quart

Waterpolo Quadis Mataró - Navarra

El Quadis CN Mataró ha superat amb gran solvència l'equip del WP Navarra, que en principi era inferior, però que podia haver donat un ensurt si l'equip local no hagués jugat amb la màxima intensitat com ho ha fet fins al final.

L'equip local s'ha posat per davant aviat amb un gol de penal i després s'ha anat mantenint per damunt amb bons xuts exteriors de Víctor, Ramiro i Germán, i aprofitant bé les jugades d'home de més. A l'inici del tercer quart el marcador s'ha posat en 6-3, però l'equip visitant de la mà d'una de les seves figures, el jugador dels Estats Units Stevenson, ha reduït la diferència a la mínima expressió, quan quedava molt de partit.

A partir d'allà el Quadis ha començat a pressionar molt més en defensa, ha recuperat moltes pilotes i ha fet mal a la contra, fins a completar un parcial de 7-0, entre el final del tercer quart i l'inici de l'últim, amb alguns gols de bella factura a la contra, destacant-ne sobretot un parell amb assistències de Lluc a Edu Mínguez i del porter Mario Lloret a Pitu Puig.

QUADIS CN MATARÓ 13-6 WP NAVARRA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret porter, Ramiro Veich (1), Pitu Puig (1), Marc Corbalán (1), Vìctor Fernàndez (3), Edu Mínguez (1), Lluc Bertran (1), Pol Daura, Àlex Codina, Pol Barbena (2), George Ford, Germán Yáñez (3, 1 de p.).
PARCIALS: 2-1, 3-2, 4-2, 4-1.