Clàudia Luna guanya en sub23 al Triatló de Blanes

L'equip del CN Mataró va ser un dels més nombrosos amb 21 representants

El passat diumenge es va disputar la 8a edició de la Triatló Vila de Blanes, inclosa dintre de la lliga catalana i per tant prova de màxim nivell. Allà hi ha va ser l’equip del CN Mataró que, amb 21 participants, va ser dels clubs més nombrosos.
La prova era de distància esprint i per tant es va iniciar amb 750 m de natació a la platja de Blanes, 20 km de ciclisme a 3 voltes en un circuit urbà amb 2 fortes pujades que havia que passar en cada volta i acabar amb 5 km de cursa a peu pel passeig marítim i el port esportiu on es van acabar de definir les posicions.

190618Tr_CNMfemaBlanes

En categoria femenina Clàudia Luna va ser la més destacada  de les nostre noies remuntant i seleccionant la competició en el sector ciclista assolint una molt bona 6a posició i sent la 1a en sub23. Després van arribar Jèssica Brillas (26a) i Alba Pujol (27a). Núria Bruguera va quedar 1a en veteranes-1, Viky Roura 2a en veteranes-2. Van completar l’equip Alba Barroso, Maria Jordà i Sara Vallmajor. Per equips les noies es van quedar a les portes del podi assolint la 4a posició.

190618Tr_CNMmasaBlanes

En la categoria masculina el més destacat dels nostres va ser Ivan Roca que amb una molt bona natació es va situar en el grup de davant que van mantenir en bici i corrent per assolit una molt bona 15a posició amb un temps de 57:39. Després el veterà José Luis Cano (20è, i 1r en veterans 2) remuntant posicions corrent per acabar en 58:04, i Oriol Bruguera (26è), amb 58:43. Van completar l’equip Enrique Barajas, Robert de Moya, Pol Peña, Marc Aragonès, Aniol Floriach, Martí Codina, Alejandro Larrachea, Quim Nicolau, Tony Sayago i Albert Julià.
Per equips el CN Mataró va acabar en 5è lloc.

La pròxima competició serà el Campionat d’Espanya de clubs a Boiro (Galícia) el dissabte 22 de juny i Campionat de Relleus mixtos el diumenge 23 de juny.