El Quadis CNM de tennis taula guanya a Sabadell

L’equip mataroní va superar un rival directe, a domicili, en un partit important

191215TT_SabadellCNM

El Quadis CN Mataró de tennis taula tenia un matx important de la Divisió d'Honor, a les instal·lacions del CN Sabadell, i en va sortir molt reforçat, ja que va guanyar per 1 a 5, sumant tres punts que els allunyen una mica de la zona de descens.

El matx era important ja que els dos equips estaven igualats en la tercera plaça de descens. Va començar bé amb victòria d’Arnau Pons sobre Pere Weisz (3-0), però l’equip local va igualar amb triomf de l’ex-Quadis Ferran Brugada sobre Yordi Jason Ramos. Però a partir d’allà els jugadors que prepara Flora Khassanova ja es van mostrar intractables i van anar sumant una victòria rere l’altre. Xavier Peral davant Yuri Beschastny i Weisz, Pons davant Brugada i Ramos va tancar el partit guanyant Beschastny.

La classificació queda així: Tranvía de Murcia i Cartagena 18; Errentería 16, Atlético San Sebastián 14; Irún B, Badalona, QUADIS CN MATARÓ; Calella i Olot 8; CN Sabadell i Dama de Elche 6; Borges B 4.

Aquest pròxim diumenge dia 22 de desembre el Quadis CN Mataró rep a les instal·lacions del complex Joan Serra a l’Irun B a les 11:30 hores. L’equip basc està igualat a punts i per tant seria bo un triomf per anar deixant enrere rivals.