El Club Hoquei Mataró cau eliminat davant el Barça en la Copa Catalana

L'equip blaugrana s'ha imposat per un global de 19 a 4 per passar a quarts de final

200816HP_CHM-Barça

Avui dimecres el Pavelló Jaume Parera ha viscut, sense públic evidentment, el primer partit oficial de la temporada esportiva. Retransmès per Esport3 s'ha jugat el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa Catalana entre el Club Hoquei Mataró, recent ascendit a OK Lliga, i el potentíssim FC Barcelona, que s'ha imposat de forma clara per 2 a 8.

S'ha de dir de tota manera que ha estat un resultat molt exagerat per tal com ha anat el partit. Al descans el marcador estava igualat a 2 gols, ja que Gerard Cusachs i Conrad Xicota havien igualat per dues vegades els gols de l'equip blaugrana.
A la segona part l'equip local ha resistit durant uns minuts amb el marcador ajustat (2-3), però un penal transformat per Pablo Álvarez, ha obert forat (2-4) i en el tram final l'equip blaugrana ha demostrat el sue superior potencial.

200826HP_CHMtemps

Han jugat pel CH Mataró: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Oriol Lladó, Erik Gual, Marc Ollé, Eric Florenza, Àlex Cantero, Conrad Xicota, Bernat Romero, Guillem Carbonell, Martí Almerich (ps).

Clara victòria blaugrana també en la tornada

En el partit de tornada celebrat el dissabte dia 29 al Palau Blaugrana el FC Barcelona es va tornar a imposar per 11 a 2 i com era previsible s'ha classificat per als quarts de final.

El dia 26 de setembre començarà l'OK Lliga, amb visita del Voltregà

El Club Hoquei Mataró, com ja havíem informat, la temporada vinent jugarà a la màxima categoria estatal. El primer lloc que ocupava quan es va suspendre la competició de l'OK Lliga Plata en el seu grup Nord, li ha donat l'ascens a l'OK Lliga, on jugarà després de 5 temporades sense fer-ho.

El passat dimarts es va fer el sorteig del calendari de la competició, que constarà de 16 equips, en lloc dels 14 que eren habituals en les darreres temporades. Baixaran de forma directa els quatre últims i faran promoció els classificats en els llocs 11è i 12è.

mataro-barça

L'equip d'Albert Larrea debutarà a casa el dissabte 26 de setembre davant de tot un històric de l'hoquei català, com és el CP Voltregà, que la temporada passada estava en 10è lloc en el moment de la suspensió.

El CP Voltregà ha visitat 17 vegades la pista mataronina en la màxima categoria, les tres primeres quan encara era la 1a Divisió Catalana, als anys seixanta del segle passat. En l'últim enfrontament al Jaume Parera l'equip osonenc es va imposar per 2 a 6 la temporada 2014-15.

Completen aquesta màxima categoria FC Barcelona, Liceo La Corunya, Noia, Reus Deportiu, Girona, Caldes, Igualada, Calafell, Lleida Llista Blava, Palafrugell, Taradell, Lloret, Vic i Vendrell.