El CH Mataró, classificat pel play-off d'ascens a OK Lliga femenina

Després d'imposar-se al Jonquerenc a domicili per 1-2, l'equip d'Aleix Castellsaguer té la feina feta a tres jornades pel final

A la Jonquera encara no hi havien guanyat mai, i per això el desplaçament del Club Hoquei Mataró no era gens fàcil, tot i el 6-2 de la primera volta a casa. L'equip d'Aleix Castellsaguer va jugar un bon partit per aconseguir el seu objectiu, tot i que el resultat final no reflecteix el seu domini a la pista. El Jonquerenc es va avançar d'hora en el marcador, però les mataronines van tenir paciència per anar imposant el seu joc, i abans del descans ja s'havien posat per davant gràcies als gols de Marta Soler i Ester Anglas. A la represa el resultat ja no va canviar, i el Mataró va haver de patir més del compte, però finalment els tres punts van servir per assolir la classificació directa pel play-off d'ascens a OK Lliga, sense passar per l'eliminatòria prèvia.

181201Ho_CHM-Jonquerenc2

CP JONQUERENC 1-2 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Ariadna Escalas (p), Marta Soler (1), Adriana Chiva, Olga Juanola, Ester Anglas (1), Aina Lleonart, Eva Requena i Paula Lladó (ps).