Accident del CH Mataró a Galícia, amb derrota per 10-0

El Compañía de María aprofita molt millor les seves opcions davant d'uns mataronins molt desafortunats

Tercer desplaçament a A Coruña del CH Mataró aquesta temporada, on havien guanyat els dos anteriors duels amb solvència –1-12 amb el Liceo i 1-5 amb Dominicos la setmana passada–, però aquest cop no van poder tornar amb la victòria sota el braç i el Compañía de María va derrotar novament a l'equip entrenat per Albert Larrea, al que ja havien guanyat a domicili. Ahir dissabte els mataronins no van tenir la sort de cara, en un partit amb molts despropòsits que van portar a una desfeta massa contundent pel que es va veure a la pista.

Hoquei CH Mataró - Cia Ma. Coruña

A la primera meitat els locals van tenir la fortuna de cara, ja que els quatre gols que van marcar –en set minuts, a la recta final– arribaven després de rebots que anaven directament a l'estic dels seus jugadors, que només havien de ficar-la dins la porteria. Als visitants els va faltar poder mantenir la solidesa defensiva, que els havia portat a ser un dels equips menys golejats de la categoria. A la segona part van sortir bé tot i rebre un gol molt matiner, però llavors un seguit de situacions desafortunades van anar traient del partit als jugadors del Mataró, quan ja van arribar a perdre 7-0 a falta de 10 minuts pel final. Els darrers gols ja van ser fruit de l'estat de gràcia d'un Compañía de María que va aprofitar-se de la situació. En un partit on els mataronins es van trobar amb totes les situacions adverses que es podrien trobar al llarg d'una temporada, van demostrar ser un grup humà molt fort que en moments complicats van saber estar units.

COMPAÑÍA DE MARÍA 10-0 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Oriol Lladó, Àlex Cantero, Conrad Xicota, equip inicial; Erik Gual, Bernat Romero, Guillem Carbonell i Martí Almerich (ps).