El CH Mataró acaba la primera volta líder, guanyant al Dominicos

Amb una primera meitat gairebé perfecta, els d'Albert Larrea sumen tres punts importants a Galícia (1-5)

El CH Mataró tenia aquest passat dissabte el primer dels dos partits consecutius a A Coruña, sabent que es tractava d'un repte complicat, enfrontant-se al Dominicos, un equip amb dos jugadors veterans que aporten molta qualitat a la pista. Albert Larrea n'era conscient i havia preparat al seu equip per estar molt centrat en la feina que havien de fer per poder guanyar, que era aconseguir la solidesa defensiva necessària per aturar els atacs locals. Això és la clau que els ha permès emportar-se la victòria, destacant també un Sergi Grané un cop més esplèndid sota pals, que els permet no només mantenir el liderat sinó també classificar-se per la Copa.

Hoquei CH Mataró - Alpicat

La primera meitat mataronina ha fregat la perfecció, seguint el pla de partit establert, i als quinze minuts ja guanyaven 0-3, deixant el partit molt ben encarrilat, amb gols de Cantero, Florenza i Romero. Abans del descans encara van arribar dos gols més, amb Gual transformant una falta directa i Lladó fent el 0-5 amb el que marxaven al vestidor, deixant el partit gairebé sentenciat amb 25 minuts encara per davant. A la represa l'equip s'ha relaxat sense voler-ho, sabent que tenien els tres punts a la butxaca, però els locals tan sols han pogut marcar el gol de l'honor a la recta final, de manera que el Mataró no ha patit en cap moment per la victòria.

CLUB AA DOMINICOS 1-5 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Oriol Lladó (1), Àlex Cantero (1), Eric Florenza (1), equip inicial, Conrad Xicota, Erik Gual (1), Bernat Romero (1), Guillem Carbonell i Martí Almerich (ps).