El primer derbi de la temporada, pel Tordera

El CH Mataró va desaprofitar oportunitats per sentenciar el partit a la segona meitat, deixant-se remuntar

En el primer dels quatre derbis comarcals de la temporada, el CH Mataró no va poder treure un resultat positiu a la pista del Tordera. El partit va començar amb un intercanvi de joc per part dels dos equips, intentant imposar el seu ritme, però va ser el Tordera que va aconseguir avançar-se al minut 4. A partir d'aquest moment els locals van controlar una mica més el joc, i aprofitant dues errades a pilota parada visitants –un penal i una falta directa– marxen al vestidor amb l'avantatge mínim (1-0).

Hoquei CH Mataró - Tordera

El Mataró va sortir molt més mentalitzat a la segona meitat, amb confiança per remuntar el marcador advers, i aprofitant la superioritat numèrica després d'una blava al darrer segon de la primera meitat, Florenza empata al primer minut. Els visitants es mostren molt més sòlids en tots els aspectes del joc, i Gual aconsegueix fer l'1-2 al minut 10. Amb el marcador a favor, els homes de Larrea tenen sis o set ocasions molt clares per acabar de sentenciar el matx, però no ho aconsegueixen al enviar la bola al pal o al no estar encertats en l'u contra u davant del porter. El Tordera va agafar aire i aconseguia empatar el partit quan faltaven menys de deu minuts, i a la recta final va aprofitar una pèrdua mataronina per avançar-se de nou (3-2). L'equip va a millor, i el tècnic confia en que els resultats arribaran aviat, si segueixen amb l'evolució positiva que porten fins ara.

CP TORDERA - CH MATARÓ 3-2

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Eric Florenza (1), Oriol Lladó i Alex Cantero equip inicial; Erik Gual (1), Bernat Romero, Guillem Carbonell, Conrad Xicota i Martí Almerich (ps).