El CH Mataró acaba sisè de Lliga Nacional Catalana Femenina

Novament molta igualtat amb el Jonquerenc, en un partit que es decideix al darrer minut

Hoquei CH Mataró - Vilasana B

Finalment el Club Hoquei Mataró ha acabat en sisena posició de la Nacional Catalana femenina, ja que en la lluita per la cinquena plaça ha acabat cedint davant del Jonquerenc.

Després de guanyar el primer partit per 3-2 i caure a la seva pista per 2-0, en el tercer partit decisiu, jugat a Mataró aquest passat cap de setmana, les gironines es van acabar imposant en un partit molt igualat.

El Jonquerenc es va avançar, però abans del descans les locals van empatar amb un gol d’Anglas. A la represa les visitants es tornaven a posar per davant, i novament el Mataró va reaccionar per fer el 2-2. Amb tot per decidir s’entrava al darrer minut de partit, però llavors l’última jugadora mataronina va perdre una bola que va suposar el 2-3. Als darrers instants, amb les locals abocades buscant l’empat, va arribar la sentència visitant amb el 2-4 final.

CH MATARÓ 2-4 JONQUERENC

CH MATARÓ: Paual Lladó (p), Marta Soler, Adriana Chiva, Eva Requena, Aina Lleonart (1), Ester Anglas (1), Marlena Rubio i Olga Juanola.