El mataroní Raúl Hernàndez acaba tercer a la Titan Desert 2008

La duríssima cursa de BTT pel desert la va guanyar Roberto Heras

El mataroní José Raúl Hernández va aconseguir acabar en tercera posició a la cursa ciclista Titan Desert 2008, una prova de cinc etapes en BTT pel desert del Marroc. Una gesta que ha aconseguit pedalejant entre exiciclistes de renom com són el guanyador final Roberto Heras, Melcior Mauri (que defensava el títol), Claudio Chiappucci o Laurent Jalabert. Tots ells han comprovat la duresa del desert, amb temperatures altíssimes, havent de superar terrenys amb dunes o de fer ascensions a muntanyes per pistes plenes de pedres.

El rendiment del mataroní ha sorprès a molta gent i no hi ha dubte que ha acabat sent la revelació de la prova, sent l’únic participant que ha guanyat dues etapes (la tercera i la cinquena). La resta de victòries parcials han estat pel campió Roberto Heras –que es va penjar el mallot el primer dia i ja no l’ha deixat–, Laurent Jalabert i el català Joan Llordella –segon a la general. Sens dubte una gran satisfacció per ell, pel seu equip l’Ibercarrera - Dr Bike, i per la botiga de bicicletes que dirigeix, Dr Bike Mataró.

Classificació general final de la Titan Desert 2008

1 Roberto Heras, 16 hores 49 minuts 30 segons; 2 Joan Llordella, a 37 segons3 José Raul Hernández (Ibercarrera - Dr Bike) a 10 minuts i 49 segons...44 Jordi Trens (Ibercarrera - Dr Bike) a 5 hores 54 minuts...fins a 145 arribats.