Les mataronines superen el Roser i se situen desenes

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 10 Febrer 2020 12:10

Bàsquet UEM - Roser

El sènior femení de la UE Mataró va trencar en l’última jornada una ratxa negativa de 5 derrotes. Les mataronines van començar perdent contra el Roser, però van aconseguir empatar el partit a la mitja part i van acabar imposant-se en l’últim quart.

El partit va començar amb el Roser manant en el marcador. Guiades per la menorquina Serena Mirat les visitants aconseguien un petit avantatge en el primer quart (10-16, min. 10) però abans d’arribar al descans les de Mataró aconseguien sobreposar-se i empatar el partit (23-22, min. 20).

Després del descans, l’estira-i-arronsa en el marcador mantenia la igualtat tot i la baixa anotació en el tercer quart per part d’ambdós equips (30-30, min. 30). En l’últim quart, un parcial de 14 a 2 donava a les de Mataró un avantatge per creure en la victòria (44-32, min. 37). Una diferència que van saber mantenir en els últims minuts i que els va permetre sumar els dos punts.

UE Mataró 51 – 41 Roser

UE Mataró: Ortiz (9), Cuní (1), Casals (9), Coll (7), Magriña (10) –cinc inicial– Molina (3), Pujolreu (6), Martínez (6), Moya.
Parcials: 10-16, 13-6, 7-8, 21-11.