La UEM Construtoni Ponce es fa forta a Igualada

Les mataronines es retroben amb la victòria

Bàsquet UEM Ponce - Almeda

A les locals els va costar 4 minuts anotar, però des d’aleshores es van posar per davant en el marcador. Les de Mataró, però, les seguien de ben a prop (12-9, min. 10). Al segon quart la dinàmica va continuar fins just abans d’arribar al descans, quan les grogues van aconseguir una petita distància en el marcador (30-35, min. 20).

A la represa, les mataronines van mantenir la igualtat en l’electrònic, sense deixar que les d’Igualada es col·loquessin per davant en cap moment (49-55, min. 30). A l’inici de l’últim quart, tres cistelles seguides permetien a les visitants arribar als 10 punts de diferència (53-63, min. 32). Les locals no van abaixar els braços i van arribar a situar-se 5 punts per sota quan faltaven dos minuts de partit, però la UEM va mantenir el cap fred i no va donar opcions (63-75, min. 40).

Igualada 63 – 75 UEM Construtoni Ponce

UEM C. Ponce: Ortiz (4), Cuní (11), Casals (12), Coll (2), Magriña (20) –cinc inicial– Obiols (2), Molina (13), Martínez (4), Moya (7).
Parcials: 12-9, 18-26, 19-20, 14-20.