Les de Mataró van lluitar sense recompensa contra un potent Cerdanyola

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 25 Novembre 2019 11:04

Bàsquet UEM - Cerdanyola

Ja des de l’inici, la UEM Construtoni Ponce va anar per darrere en el marcador. Al primer quart, Magriña (de dos) i Cuní (de tres) mantenien les grogues en joc, impedint que les visitants agafessin una diferència major (18-22, min. 10). Mantenint la dinàmica al segon quart, les de Mataró van seguir estrenyent la distància situant-se a només 1 punt en diferents trams, però mai sense aconseguir col·locar-se per davant (31-34, min. 20).

Després del descans, les mataronines van estar totalment desorientades. Mentre la pilota no entrava a la cistella local, el conjunt visitant, liderat per Carla Pérez, anava ampliant la diferència. En set minuts, les locals no van sumar ni un punt i un parcial de 0 a 15 les posava contra les cordes (31-49, min. 27).

Tot i el mal tràngol del tercer quart, les de Mataró seguien insistint. Les grogues van aprofitar un moment de desencert visitant per anar-se apropant en el marcador trencant la barrera dels 10 punts (51-55, min. 37), però el Cerdanyola no cedia. Ja en l'últim minut, un triple de Magriña situava les unionistes a només 3 punts (56-59). Encara quedaven opcions per les grogues, però a base de tirs lliures, les de Cerdanyola sumarien 6 punts més per certificar la victòria (56-65, min. final). En el conjunt mataroní, Magriña va ser un cop més la més destacada.

Tot i que el Cerdanyola estigui més avall que les de Mataró en la classificació, les verdes tenen entre les seves files jugadores que han militat els últims anys a Lliga Femenina 2, categoria on va competir la temporada passada. Algunes van marxar, com Marta Arbizu, Laura Arias o Blanca Garcia que van incorporar-se a l'Advisoria Boet, però continuen tenint molt de talent, començant per la mateixa Carla Pérez (que va brillar amb 24 punts) o l'ex del Boet Sílvia Diao.

UEM Construtoni Ponce 56 – 65 Cerdanyola

UEM C. Ponce: Ortiz (7), Cuní (8), Casals (10), Magriña (15), Molina (10) –cinc inicial– Obiols (0), Coll (6), Luceño (0), Martinez (0), Moya (0).
Parcials: 18-22, 13-12, 10-18, 15-13.