S’acaba la ratxa de victòries de l’Auto Net & Oil Boet Mataró

El conjunt mataroní planta a cara a líder, però acaba perdent 82 a 66 davant el Natzaret de Badalona

Mataro-El PRatL’Auto Net & Oil Boet Mataró no va poder sumar la setena victòria consecutiva i va perdre 82 a 66 a la pista del líder, el Sant Andreu Natzaret de Badalona. Aquest era el partit de la jornada, ja que es trobaven els dos equips amb millor ratxa consecutiva de victòries del campionat.

Tot i el resultat final, el Boet Mataró va estar dins del partit fins ben entrat el darrer quart. Després d’una primera part de clar domini badaloní (38-26), en el tercer període els mataronins van reaccionar i van reduir les diferències fins als tres punts (51-48). En els deu darrers minuts de joc el Boet va estar molt erràtic des de la línia de tres i els de casa ho van aprofitar per obrir una petita escletxa en el marcador que seria definitiva.

SANT ANDREU NATZARET - BOET MATARÓ 82-66

BOET: Carles Canals (9), Juan Carlos Vaca (7), Marc Hermoso (8), Joan Carceller (7), Quim Franch (15) cinc inicial; Jordi Belzunces, Albert Puig, Joan Navarro (7), Albert Llanos (2), David Rodríguez (11).
MARCADOR: 22-14, 38-26, 51-48, 82-66.