La Sala Cabanyes dona per finalitzada la temporada teatral

S'ajornen fins al curs vinent les tres obres suspeses, "Pel davant i pel darrere", "Un Déu Salvatge" i "Mary Poppins"

Els Miserables - Sala Cabanyes

La situació actual provocada per l’epidèmia de coronavirus ha obligat a la Sala Cabanyes donar per finalitzada la temporada teatral 2019/2020 i ajornar les tres obres que s’havien de representar aquesta primavera.

"És una decisió que no voldríem haver hagut de prendre i fins l’últim moment hem intentat trobar alguna alternativa perquè al darrere d’un espectacle (en aquest cas, tres espectacles) hi ha moltes hores i molt d’esforç de tots els que formem part de la gran família de la Sala Cabanyes", expliquen en un comunicat de premsa els responsables de la Sala Cabanyes.

Finalment, però, la recomanació d’evitar grans concentracions de gent i la limitació de l’aforament en els actes culturals els ha deixat clar que no poden tirar endavant amb la temporada en unes condicions que permetin garantir el mínim de qualitat exigible a la nostra entitat.

Reestructuració de la temporada 2020/2021

L’entitat ja fa dies que prepara la reestructuració de la temporada vinent, evidentment, assumint que caldrà atendre’s a les indicacions sobre salut pública que facin les autoritats sanitàries. Sabent que la propera serà una temporada que potser patirà diverses reestructuracions, l’objectiu és incloure-hi els espectacles que no s’han pogut completar aquest curs.

L’estat d’alarma va arribar el cap de setmana en què s’havien de fer la tercera i la quarta funció de “Pel davant i pel darrere”. Ara s'havia d'estrenar “Un Déu Salvatge” a l’Espai Saleta, i per la Fira havien de començar les representacions de “Mary Poppins”. A banda dels muntatges teatrals, el coronavirus també ha afectat l’activitat social de l’entitat i va obligar a suspendre la Festa del Teatre, prevista per al 28 de març.

Cultura 2014/2015, sala cabanyes

"Quan superem aquesta situació, que esperem que sigui aviat, caldrà prendre decisions perquè a la cultura no li toqui pagar els plats trencats de la crisi"

La Sala ha mantingut viva la flama amb el #Teatredesdecasa_Sala

Durant aquestes setmanes, davant la impossibilitat de continuar amb l’activitat teatral, la Sala Cabanyes ha anat penjant alguns dels seus muntatges a la xarxa per tal que, qui ho vulgui, pugui reviure’ls o descobrir-los, tal com ja vam explicar en aquesta notícia.
A dia d’avui, ja hi ha disponibles 21 obres de teatre, gràcies als enregistraments fets al llarg dels anys per Jordi Ribas. A més, gràcies al conveni de col·laboració que la Sala té amb Mataró Audiovisual, cada cap de setmana algunes de les obres s’emeten a través de la ràdio i la televisió comarcals.

Estigueu atents a @salacabanyes per veure les obres que van penjant al seu canal de youtube. La darrera aquesta "Oliver! El noi de l'orfenat":