Nova edició del cicle Sortim en família: 11 espectacles per a petits i grans

Fins al 15 de desembre, Mataró podrà gaudir d'una oferta variada de propostes culturals

  • Redacció // Foto: Cedida
  • Dijous, 26 Setembre 2019 10:31

Rojo espectacle infantil

A partir d'aquest cap de setmana arrenca una nova edició del cicle Sortim en família. Es tracta d'una programació que durarà fins al 15 de desembre i que aplega una desena d'espectacles: obres de teatre, circ, titelles i també música en directe. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Casa de la Música de Mataró, el Grup Xarxa Mataró, Circulant. Circ en moviment, la mútua Aliança Mataró i AACC Maresme Titelles són les entitats promotores de la iniciativa. 

L'espectacle inaugural

El teatre gestual, el clown i la dansa seran protagonistes de “Rojo”, l’espectacle inaugural del cicle que es podrà veure el 28 de setembre a les 18 hores a la plaça de l’Ajuntament. L'obra de Mireia Miracle ha estat guanyadora del premi Circada Off del festival de circ contemporani de Sevilla i premi Zirkòlika a la millor companyia emergent 2018.

Concerts de grups tribut

Per la seva banda, la Casa de la Música ha programat una vegada més el cicle Xics’n Roll que ofereix concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar. En aquesta nova temporada les bandes homenatjades a la Sala Clap seran The Beatles (27 d'octubre) i Queen (24 de novembre).

Circ i titelles

Circulant, circ en moviment! ha programat per aquesta tardor dos espectacles: “El senyor de les baldufes”, de la Cia Penélope y Aquiles (6 d’octubre), i “Els exploradors de l’aigua”, de les companyies Pessic de Circ i Claret Clown (1 de desembre).

L’AA CC Maresme Titelles ho té tot a punt per estrenar tres espectacles a la Sala Casal Aliança: “La rateta que...” (13 d’octubre), “El follet i el sabater” (10 de novembre) i “Pauuuuu” (8 de desembre). 

Per últim, la Xarxa Mataró proposa tres espectacles al Teatre Monumental. Començaran el 20 d’octubre amb “La Via Làctia”, un musical de titelles gegants, manipulats amb la tècnica de la llum negra. La programació continuarà el 17 de novembre amb “La princesa en texans” de la Companyia Sgratta. L'obra “Italino Grand Hotel”, de la Companyia La Tal tancar la nova edició de Sortim en família el 15 de desembre.

Per a més informació sobre la programació i la venda d'entrades, consulteu el web del Departament de Cultura.