Julio Manrique, Pere Arquillué i Joan Lluís Bozzo, a la temporada de tardor del Monumental

A partir de l’1 de juliol es podran comprar les entrades individuals per assistir a un dels espectacles que tindran lloc entre els mesos de setembre i desembre

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 28 Juny 2019 07:56

Cultura 2019, monumental

Noms destacats de l'escena teatral catalana arriben a Mataró a partir del setembre. Julio Manrique, Pere Arquillué, Clara de Ramon, Alfredo Sanzol, Joan Lluís Bozzo, Maria Campos i Marta Marco són alguns dels artistes que protagonitzaran la programació de la pròxima temporada estable de teatre i dansa al Teatre Monumental.

El primer espectacle de la temporada serà, 'Jerusalem', que es podrà veure els dies 27 i 28 de setembre. Pere Arquillué protagonitza un muntatge transgressor que va deixar fascinat el públic britànic i que aquí dirigeix Julio Manrique. Després de l’estrena al festival Grec d’enguany, 'Jerusalem' començarà la gira per Catalunya a Mataró. El muntatge s'inspira en "Jerusalem", un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916, i compta amb un extens i destacat repartiment entre el qual hi ha la mataronina Clara de Ramon.

Tot seguit, el 12 d’octubre els espectadors del Monumental podran gaudir de 'La tendresa'. T de Teatre i Dagoll Dagom coprodueixen la versió catalana de l’aclamada comèdia romàntica d’Alfredo Sanzol. Aquest mateix mes, concretament el dia 26, el teatre també donarà pas a nous formats escènics amb 'Birdie', de l’Agrupación Señor Serrano, un espectacle multimèdia amb vídeo en directe i manipulació d’objectes.

Cultura 2019, monumental

La quarta cita de la temporada serà el 10 de novembre, amb la dansa de Guy Nader i Maria Campos titulada 'Set of sets'. Sobre l’escenari set ballarins indaguen en la idea del temps entès com "un infinit”, en un espectacle que ha viatjat a França, Bèlgica, Holanda, Líban, Índia i Corea del Sud.

Finalment, el cicle s'acabarà l'1 de desembre amb Julio Manrique, que farà doblet com a director al Monumental. Parlem de l'obra 'La reina de la bellesa de Leenane', de Martin McDonagh. El català portarà la batuta d'aquest drama sobre la solitud, la sinceritat i les relacions entre persones en què Marta Marco i Ernest Villegas formen part del repartiment.

Aconsegueix la teva entrada

Tot i que el termini per comprar els abonaments s'acaba avui, a partir de demà es poden comprar les entrades individuals.
Aquesta nova temporada estable del Teatre Monumental oferirà de nou una sessió doble per poder garantir una major oferta de localitats.