Vuit espectacles a la nova temporada del Fet a Mataró

Fins al mes de desembre es podrà gaudir a Can Gassol de dos espectacles de dansa, tres de circ-clown i tres de text teatral

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 04 Setembre 2017 11:16

Fet a Mataró

Ja són un total d'onze les edicions celebrades del cicle Fet a Mataró des del seu inici l'any 2012, un cicle que convida als espectadors a entrar a la fàbrica de creació de Can Gassol. Aquest mes de setembre l'Home Inacabat, de Pere Anglas, inaugura un nou cicle que comptarà amb un total de vuit espectacles. Aquest 11è cicle de Fet a Mataró oferirà la possibilitat d'assistir a assajos, preestrenes i funcions dels espectacles creats: dos muntatges de dansa, tres de circ clown i tres de text teatral.

Descobrint Puig i Cadafalch

El primer espectacle serà l'Home Inacabat, un espectacle dins la programació de l'Any Puig i Cadafalch que proposa un repàs a la vida i obra del polifacètic mataroní Josep Puig i Cadafalch. Compta amb música original de Joan Vallcorba i amb dos actors mataronins: Clara de Ramon i Xavier Alomà. Sota la direcció de Pere Anglas i amb Toni Arteaga com a ajudant de Direcció, l'obra completa el seu repartiment amb Edu Gibert i Josep Minguell.

Fet a Mataró programa un total de sis funcions de l'Home Inacabat els dies 15, 16, 17, 22, 23 i 24 de setembre.
Fet a Mataró

Set espectacles més

El següent espectacle que es podrà veure és 'Blowing' el dia 17 d'octubre, un muntatge de dansa destinat al públic familiar a càrrec de la companyia Múcab Dans. En tercer lloc, 'Envà' és un espectacle que forma part de 'De mar a mar' que parla sobre relacions humanes a través del moviment, els equilibris, l'humor, etc.

El dia 10 de novembre es podrà gaudir d'una combinació de clown i dansa amb de ' Fiesta, fiesta, fiesta...' amb Fanny Giraud. Seguidament el cicle continuarà amb 'Espera' de la companyia EIA, un espectacle de circ participatiu que ofereix viure de prop de les acrobàcies que succeeixen en escena. El 26 de novembre serà el moment de 'Menar', un espectacle dels mataronins Roser Tutusaus i Joan Català que serà l'únic que no es veurà a Can Gassol, sinó a la plaça de Can Xammar.

Durant el desembre hi ha dos espectacles programats: 'La pell escrita' i 'Reconstruint Frankenstein'. El primer és un muntatge de text de Manel Bonany de la Companyia La Pell que explica la història d'una dona transgènere. Per últim, Pere Vàzquez dirigirà aquest muntatge que adaptarà una altra vegada amb la intenció de donar força als personatges protagonistes de la història amb un repartiment completament mataroní.