Dues produccions mataronines reben els Premis de la Crítica de Teatre

“Escrit en l’aire” i “Menar” són els espectacles del Cicle Fet a Mataró premiats en la categoria de millor solo de dansa i en la d’Arts de Carrer, respectivament

  • Foto de Ros Ribas
  • Dimarts, 28 Març 2017 17:47

'Escrit en l'aire'

La XIX edició dels Premis de la Crítica va reconèixer la tasca de dues produccions gestades a Can Gassol Centre de Creació d’Arts Escèniques durant l’any 2016. Ambdós espectacles es van realitzar dins el cicle Fet a Mataró. Els Premis a 'Escrit en l’aire' i 'Menar' es van entregar el 27 de març en una gala a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de la mà d’actors i directors professionals.

La dansa i el teatre al carrer com a protagonistes

Al llarg del juny del 2016 la companyia formada per Cesc Gelabert, Valère Novarina i el mataroní Moisès Maicas van treballar a Can Gassol l’espectacle ‘Escrit en l'aire’, que ha guanyat en la categoria de millor solo de dansa.

Per la seva banda, en la categoria d'Arts de Carrer, el premi al millor espectacle ha estat per ‘Menar’, de Joan Català i Roser Tutusaus, residents a Mataró. La producció transcorre damunt una corda de 30 metres de llargada i es va estrenar a la fira de teatre al carrer de Tàrrega el passat setembre. Els dos guardons atorgats reconeixen la tasca dels espectacles produïts durant el 2016.