Blaumut, Manu Guix i Pep Plaza, grans noms d'un nou cicle a "Villa Bugatti"

La finca de Cabrera de Mar organitza “Les Nits de Villa Bugatti” on els assistents podran escoltar el concert i sopar un menú degustació inspirat en les lletres de les seves cançons

Bugatti

Amb l'objectiu de "rellançar l’activitat cultural i gastronòmica del Maresme" els propietaris de la finca Villa Bugatti han programat per aquest mes de juliol les “Nits de Villa Bugatti”, un cicle musical on cada concert s’acompanya d’un Menú degustació inspirat en el repertori musical de la nit. Es tracta d’una experiència musical i gastronòmica que permet als assistents fusionar els sentits del gust i l’oïda per endinsar-se en els universos de grups musicals ben diferents: Blaumut, Pep Plaza i la Big Band Jazz Maresme, Daniel Ligorio i Manu Guix.

El cartell ha estat creat per la directora musical del Festival, Emma Conde,mentre que els menús gastronòmics han estat ideats pel xef Toni Vallory i seran elaborats principalment amb productes de proximitat.

La gran extensió dels jardins de Villa Bugatti permet realitzar els esdeveniments a l’aire lliure respectant la distància de seguretat entre els assistents perquè puguin sopar i ballar amb els amics o familiars amb qui assisteixen a l’acte sense haver d’entrar amb contacte amb la resta de comensals. L’organització garanteix el compliment de totes les normes de seguretat i protecció establertes per la normativa de la fase de represa.

Quatre nits de música i gastronomia per aquest juliol

Divendres 17 de juliol: Blaumut

Inaugura el cicle el grup Blaumut, que aquest any ha tret nou disc: 0001. El menú degustació tindrà com a primer entrant un tast de “Pa amb oli i sal” com a homenatge a una de les cançons emblemàtiques de la formació musical i el tancarà per postres un “Camí d’herba amb gelat de menta fresca amb gira-sols que busquen la llum”, inspirat en les cançons Bicicletes i Vent que Mou el temps.

Divendres 24 de juliol: Daniel Ligorio

Amb un piano de cua, l’intèrpret de música clàssica Daniel Ligorio interpretarà obres de Manuel de Falla i Claude Debussy mentre els assistents degustaran plats com un “Croque Monsieur de pasta chou”, inspirat en les obres de joventut de Manuel de Falla o un “Suquet de peix de la Costa Brava” per connectar amb l’estil de música costumista.

Dimecres 29 de juliol: Pep Plaza i la Big Band Jazz Maresme

L’humorista Pep Plaza i la Big Band Jazz Maresme faran a Villa Bugatti un assaig general obert abans de l’actuació prevista al Festival Cruïlla Barcelona. Un espectacle original i divertit, on la música i les caracteritzacions dels personatges formen part de l’espectacle “Jazz Som aquí”, que anirà acompanyat d’un Tast gastronòmic amb taules de bufets de productes de la terra.

Divendres 31 de juliol: Manu Guix.

La programació del mes de juliol a Villa Bugatti la tanca el compositor, director musical i intèrpret Manu Guix. Els assistents podran degustar, entre molts altres plats, una “Poma DO Girona farcida de brandada de bacallà, pèsols i mel de vermut” inspirada en la peça El Rock de Vilassar de Mar, d’El Disc dels Optimistes.

Els organitzadors no descarten allargar la programació al mes d’agost i setembre, en funció de com evolucioni la Fase de represa i la demanda del públic.