El Narcís Perich més passional, avui al Clap

Aquesta nit, el cantautor alellenc aterra a Mataró per presentar el seu setè disc, 'Puigdemont', un treball que defineix com a "totalment lliure i expressiu"

  • Berta Seijo // Fotos: Juan Miguel Morales-Aitor Rodero
  • Divendres, 14 Juny 2019 09:55

Cultura 2019, Narcís Perich

El pop informal de Narcís Perich arriba aquesta nit a la Sala Clap. El cantautor alellenc oferirà un dels pocs concerts que, ara per ara, té tancats per presentar el seu setè disc, 'Puigdemont'. "Tenim preparat un directe bastant passional i divertit, i venim amb moltes ganes i força animats", avança.


De fet, l'artista ha volgut "donar la volta a tot", amb un bon grapat de noves cançons "alegres, positives i lliures" que poc tenen a veure amb els temes del seu anterior 'Pas ferm', "més introspectiu, intimista i transcendent".

Perich hi diu la seva

Al llarg d'aquests cinc anys de silenci, Perich ha trobat la inspiració en la situació política que es va viure a Catalunya la tardor de 2017. "Encara que porti per títol 'Puigdemont', l'àlbum no té res a veure amb ell ni amb la política, sinó que el vincle és més aviat temporal", explica.
Tanmateix, el cantautor confessa que ha volgut mullar-se i dir-hi la seva a les lletres de les seves cançons, compostes mentre estava molt atent a com es desenvolupava l'actualitat política al país.

'DE VEGADES' - Narcís Perich ('Puigdemont' - 2018)

Col·laboracions i retrobaments

A més a més, l'espera ha donat els seus fruits en forma de col·laboracions. "Les Kirias són el cor d'alguns temes, i també m'he retrobat amb la Laia i l'Agnès, excoristes de La Caravana de la Bona Sort, amb les quals vaig girar per tot Catalunya ara fa uns anys". En aquest últim cas, feia temps que no es veien i que tenien moltes ganes de treballar plegats.

Abans de Narcís Perich, una altra banda maresmenca presentarà nous temes. Es tracta de Caliu, un grup de rock nascut al Masnou que arriba amb un segon àlbum a punt de sortir del forn i un directe en què no falten les guitarres elèctriques, el baix o la bateria.

Cultura 2019, Narcís Perich