Els barris celebren el seu Nadal

Cerdanyola, Rocafonda i Peramàs organitzen activitats pròpies durant les festes

  • Redacció // Foto: Cedida
  • Divendres, 20 Desembre 2019 08:08

Ciutat 2017/2019, Orquestra Iluro

Rocafonda

Aquest divendres, el barri de Rocafonda celebra el Gran Concert de Nadal amb el grup Plants&Friends. L'actuació serà al Centre Cívic del barri (número 23 del carrer Santiago Rusiñol) a les 20 hores.

El dissabte 21, d'11.30 a 15 hores, el Caga Tió Solidari estarà ubicat a la cantonada entre les avingudes Amèrica i Perú. Els diners recaptats amb l'aportació voluntària es destinaran al menjador de Sant Joaquim.

D'altra banda, els dies 3 i 4 de gener, durant tot el dia, les missatgeres reials recolliran les cartes dels més menuts i hi haurà taller de fanalets. Serà a la cantonada del carrer Poeta Punsola amb la carretera de Mata.

Peramàs

Ciutat 2017/2019, Orquestra Iluro

El barri de Peramàs també viurà aquest diumenge 22 de desembre el seu propi concert de Nadal. Serà a les 12.30 hores a les Esmandies Casal de Barri, i l'entrada és lliure. El concert és a càrrec de l'Orquestra Iluro, el Cor Jove, el Cor d'Adults i diferents agrupacions de cambra de l'Aula de Música Masafrets. Tot això, sota la direcció de Jordi Lalanza i Lucia Beresova.

I els dies 3 i 4 de gener, un missatger reial farà parada a les Esmandies perquè els nens i nenes puguin fer arribar les seves cartes a Ses Majestats els Reis d'Orient. Hi seran tots dos dies, de les 17 a les 20 hores.

Cerdanyola

Els dies 21 i 22 de desembre, Cerdanyola celebra la segona edició de la fira de Nadal a la plaça Isla Cristina. Hi haurà una quinzena de parades on es trobaran articles de regal, artesania i productes de Nadal.  

Des de les 10 del matí fins al vespre, hi haurà  un munt d'activitats programades: tallers i jocs infantils, recital de poesia i cantada de nadales, actuació de màgia ball i l'arribada del Pare Noel. Aquest gran protagonista visitarà el barri diumenge a les 18.30 hores. Els infants que ho desitgin podran entregar-li les seves cartes i l'Associació de Veïns convidarà tots els presents a xocolata desfeta.

A més, el dissabte a les 21 hores se celebrarà la Zambomba Rociera Solidaria, que recollirà joguines per repartir il·lusió als infants. I per fer més càlida la nit, hi haurà brou calent per a tothom.