Anem de festa al barri de Peramàs!

El clàssic d'abans de Sant Joan

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 15 Juny 2018 09:19

Ciutat 2017/2018, festes Peramàs
Tot just començant l’estiu i pocs dies abans de Sant Joan, torna un any més la festa del Barri Peramàs-Esmandies, que s’allargaran des del 15 al 24 de juny. Una jornada de deu dies plens d’activitats per a totes les edats i gustos. El programa, amb activitats tots els dies de festa, està ple a vessar.


Dos caps de setmana

L’acte d’inauguració coincideix amb la inauguració expo-tallers i també amb la cloenda del curs 2017-2018 dels tallers veïnals que es faran el dia 15 a les 19 h a les Esmandies Casal del Barri. A banda d’això al programa també trobem concerts, caminades, sessions de cinema i tallers entre moltes altres activitats que acabaran el dia de Sant Joan amb la revetlla, concert de la Banda i una xindriada per a tothom.

La Plaça de Catalunya, la d'Occitània i les mateixes Esmandies amb el seu pati prenen protagonisme com a escenari dels diferents actes. Hi destaquen concerts joves, la cita imprescindible amb les Havaneres del grup Barcarola o el recital del Cor Jove i Orquestra d'Iluro. Per no parlar de l'arrossada d'aquest diumenge, un àpat fraternal que molts veïns esperen durant tot l'any.

Ciutat 2017/2018, festes Peramàs
Cercavila de gegants
El dissabte 16 a les 17:15 hi haurà una plantada de gegants al camí d’entrada de la Ronda O’Donnell i tot seguit tindrà lloc la cercavila. Hi participaran les colles geganteres de la Llàntia, de l'AV Via Europa, de Salesians, de l’Escola Ntra. de Lourdes, dels capgrossos de Lloret de Mar, de la Seu d’Urgell, de Falset, de l’escola camí del Mig i d’en Lucius Marcius.

El recorregut d’enguany
La cercavila començarà a la Ronda O’Donell i passarà pels carrers: Lucius Marcius, Joaquim Capell, Plaça Catalunya, (Balls de gegants) Lluís Moret, Matheu, Goya, Joan Larrea , Plaça Occitània (pregó de festes i concert) Pompeu Fabra i Ronda O’Donnell fins a les Esmandies.

Ciutat 2017/2018, festes Peramàs

Final de festa per Sant Joan


Revetlla històrica

La marxa a Peramàs-Esmandies no es quedarà només en aquest cap de setmana sinó que com marca la tradició el programa abraça també fins a Sant Joan. Serà tot un segon repunt d'activitats que s'iniciaran divendres i que tindrà el punt àlgid en la revetlla, una de les més populars i històriques de la ciutat. No es quedarà, però, en el 23 a la nit la programació, ja que l'endemà a la tarda hi haurà colofó festiu amb l'Agrupació Musical del Maresme i xindriada per a tothom.

AMBIENT FAMILIAR
La revetlla de Sant Joan de Peramàs comptarà, com a gran reclam, amb la Banda Paranoia. L'ambient de barri i familiar és el gran atractiu d'aquesta festa.

Ciutat 2017/2018, festes Peramàs