Comença la preparació de l’Oca 2016

Convocatòria oberta a tothom per participar en l’organització de la festa de Cap d’Any

  • Redacció
  • Dilluns, 21 Setembre 2015 10:05

L'Oca, amb la Plaça de Santa Anna plena

L’associació Oca de Mataró, organitzadora de la festa popular de Cap d’Any a la ciutat, comença avui dilluns al vespre la preparació d’aquest any amb una reunió oberta a la participació de tothom. Aquesta trobada se celebrarà a les vuit al Bar Iris del Carrer Bonaire i ha de servir per iniciar la preparació de la que seria cinquena edició en sis anys d’aquesta festa.

La reunió oberta és avui dilluns 21 a les 20h al Bar Iris

L’any passat l’Oca va omplir la Plaça de Santa Anna, que s’estrenava com a ubicació, en una festa de sis hores de música. L’Ajuntament de Mataró va col·laborar amb aquesta entitat i va incloure la festa en la programació local de les festes de Nadal.

Relleu per assegurar la continuïtat
L’Oca convoca una reunió oberta, no sols per iniciar la preparació sinó també per assegurar la continuïtat de la festa i el seu relleu generacional. En un comunicat expliquen que “Per poder garantir que l'OCA continuï sent la festa popular, oberta i participativa que és, cal que pervisqui amb relleu i que els joves mataronins se la sentin seva i la facin seva. Necessitem braços i mans”.