Cirera arriba al 25è aniversari de les festes de barri

El XXIV concurs de música Cirera Rock és un dels actes més esperats

  • Redacció
  • Divendres, 28 Agost 2015 00:00

Cultura 2014/2015, Festa cirera

Les festes del barri de Cirera tornen a arribar a la ciutat i ho fan amb la celebració del seu 25è aniversari. És una de les festes de barri amb més activitats de la ciutat. En aquesta edició, centrada a celebrar el primer quart de segle, comencen aquest dissabte, dia 29, i s’allargaran fins al pròxim diumenge 6 de setembre.

Entre totes les activitats previstes per aquesta setmana de celebració, en destaquen activitats com ara el concurs musical Cirera Rock, que aquest any arriba a la seva XXIV edició, i que és una aposta musical en la qual dóna a conèixer grups tant de Mataró com de la comarca amb premis atractius que obren les portes i oportunitats a aquestes formacions musicals.

Moltes de les activitats són pensades per a petits i grans perquè el conjunt de les famílies hi puguin participar. Activitats infantils i espectacles es barregen amb una sardinada, una botifarrada, gimcanes infantils, balls de saló, havaneres, gegants, correfocs i concursos diversos.

Un any més el barri de Cirera acomiadarà les festes amb el gran castell de Focs Artificials. Serà a càrrec de la Pirotècnia Tomàs i marcarà el final del 25è aniversari.