El festival "Nosaltres" resisteix

Els organitzadors expliquen que podrà continuar tot i els rebrots perquè són #CulturaSegura i tenen un aforament de menys de 100 persones

Festival Nosaltres

El Nosaltres Fest, el primer festival "post-confinament" de la ciutat ha explicat aquest dimarts en un comunicat que la seva programació segueix en peu. Una comunicació necessària després que aquest mateix dilluns l'Ajuntament decidís ajornar sense data el  "Mataró S'enlaira". El fet que els aforaments de les activitats del Nosaltres –que se celebra cada dijous a Can Marchal i dos dissabte en altres espais– estiguin per sota de les cent persones, ha permès que no s'hagi hagut de suspendre.

Recordem que es tracta d'un festival dissenyat amb totes les mesures de seguretat i aforaments molt limitats, que es va crear precisament amb la idea de sortir del xoc que ha suposat la pandèmia a través de la cultura i la retrobada, amb actuacions musicals, poesia, teatre en directe i fins i tot debats. Per això destaquen que és més important que mai que la gent els doni suport.

Comunicat dels codirectors del Festival Nosaltres (21 juliol)

Recordem que aquest festival "post-confinament" està coorganitzat per Clack produccions i l'Ajuntament de Mataró, amb el suport d'Òmnium Maresme, a més de la col·laboració d'una vintena d'entitats del sector cultural de la ciutat.

Consulta la programació que queda del Festival Nosaltres (web) que va començar el 9 de juliol i s'allarga fins al 27 d'agost

Dijous 23 de Juliol - Pati de Can Marchal

20h: TWATTUN-TILELLI + MANUEL PATRICIO, CARLOS SORIANO & JORGE SARRAUTE

21:30h: XEVI RIBAS (Qui no té tall rosega baguettes)

Dijous 30 de Juliol - Pati de Can Marchal

20h: SUU
Vetllada íntima: ella i el seu ukelele, amb cançons del seu nou disc "Ventura".

Dissabte 1 d'Agost - Pati de l'Escola Rocafonda

20h: CLARA DE RAMON (espectacle de text)
L’actriu Clara De Ramon torna al pati de la seva escola de primària per a presentar un espectacle de text ple de sorpreses. Una nit de paraules i compromís teatral en un entorn molt especial del barri de Rocafonda.

Dijous 6 d'Agost - Pati de Can Marchal

20h: Poesia Km0. CHANTAL POCK, ADRIÁN SALCEDO I LAIA MALDONADO.

21:30h: IVÓ OLLER TRIO

Dijous 13 d'Agost - Pati de Can Marchal

21:30h: MAGALÍ SARE I SEBASTIÀ GRIS

Diumenge 16 d'Agost - Jardins de l'Escorxador (Biblioteca Antoni Comas)

20h: MIRS + DJ-RULE

Dijous 20 d'Agost - Pati de Can Marchal

20h: "Tots els combats de la cançó": LAIA LLACH + CARLA COLLADO + artista sorpresa)

Dijous 27 d'Agost - Pati de Can Marchal

20h: CINE NÚRIA

21:30h: GESSAMÍ BOADA