Manuel Rivas, Comelade i Enric Casasses, Pau Riba, Albert Pla i Clara Peya, primers confirmats del Festival Poesia i +

La 14a edició del certamen tindrà lloc del 4 al 14 de juliol a Mataró, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius

  • Redacció/ACN // Foto: arxiu
  • Dilluns, 06 Maig 2019 09:45

Poesia i +

Manuel Rivas, Pascal Comelade i Enric Casasses, Maria Cabrera, Pau Riba, Mireia Calafell, Albert Pla i Clara Peya són alguns dels primers noms confirmats del Festival Poesia i + 2019. La 14a edició del certamen, que combina en la seva programació poesia, música i art, tindrà lloc del 4 al 14 de juliol a diversos municipis del Maresme com Mataró, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius.

Entre els primers noms confirmats que actuaran al festival també s'hi troben Björt Rünars, amb Mireia Calafell; Blancallum Vidal i Sara Fontán; Javier Gallego 'Crudo'; Tarta Relena; Irene Fontdevila (Vladivostok), amb Maria Cabrera; Aurélia Lassaque, i l’Orquestra Fireluche, amb Pau Riba.

Maresme, punt de trobada

La Fundació Palau a Caldes d'Estrac va presentar el passat divendres els primers noms i un tast de la imatge de la 14a edició del Festival Poesia i+. El certamen comptarà amb poetes, artistes i músics de diverses generacions, estils i procedències que es reuniran en els diversos escenaris del festival per reivindicar "la força i la vigència de la paraula en espais i entorns privilegiats del Maresme, pròxims i d’aforament reduït".

La imatge del festival Poesia i + d’enguany ret homenatge "a la intimitat i al compromís que cadascú té amb si mateix/a cap a la poesia. Sense necessitat d'alçar la veu, sense estridències ni extravagàncies i a través d'un activisme que no deixa de ser radical però, alhora, personal i silenciós", han explicat els organitzadors.

En aquesta línia, els protagonistes de la campanya seran els tatuatges. La campanya ideada per Soon inTokyo consisteix en una sèrie de fotografies i vídeos curts d'un grup de persones que han accedit a tatuar-se al seu cos el crit del lema que ha acompanyat el festival des de 2014 "+ poesia si us plau".