Els Capgrossos comencen la "traca final" a Sants

Els blaus es poden plantejar la Tripleta Màgica, que encara no han fet aquest any

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 19 Octubre 2018 11:43

Capgrossos Mataró, capgrossos concurs castells

Els Capgrossos tornen a l'activitat després d'una setmana de descans posterior al Concurs de Tarragona, on van aconseguir la torre i el 5 de 9 com a castells més preuats. La colla ja fa anys que anomena "traca final" a la seqüència fixa de cites amb què acaba el seu calendari habitual i enllaçarà a partir de diumenge cinc cites en les quals els castells de 9 han de ser la tònica, a més de tornar a intentar castells de gamma extra en places com Girona, Vilafranca o Terrassa.

Aquest diumenge els de blau seran a la diada dels Castellers de Sants, on els darrers anys s'han plantejat la Tripleta Màgica. L'actuació que conformen el 3 i el 4 de 9 i el 5 de 8 encara no ha estat completada aquest any per la colla, que la podria situar al centre de les seves aspiracions per a aquest diumenge. El pilar de 7 folrat també entraria dins els plans des del moment en què el pilar de 8 apareix com un dels grans reptes en el que queda de temporada.

Capgrossos de Mataró - "2d9fm" (Tarraco Arena Plaça 2018)

Primera cita de cinc

La colla afronta la cita de Sants com la primera de les cinc abans d'abaixar la persiana de la temporada, el 18 de novembre a Terrassa. Els queden només 8 assajos i 5 diades per acabar l'any.