Els Capgrossos necessiten una alegria a Vilassar

Intentaran la torre de 8, el 3 de 8 i podrien repetir el 4 de 9 de l’any passat

  • Redacció
  • Divendres, 20 Juny 2014 12:51

Capgrossos Vilassar de Mar 4 de 9 amb folre

Avui, divendres 20, falta un mes just per la Diada castellera de Les Santes. Amb l’assaig d’aquesta nit arranca el compte enrere dels Capgrossos cap a la seva actuació més important i el trajecte fa doble parada aquest cap de setmana, dissabte al carrer de Sant Joan de Mataró i diumenge a la Festa Major de Vilassar de Mar. La de diumenge és una diada subratllada en el calendari de la colla, que necessita com l’aire que es respira una alegria castellera que serveixi de punt d’inflexió per un inici de temporada més que irregular. La torre de 8 serà el gran objectiu de la jornada i el 4 de 9 també podria entrar a la travessa. L’any passat els Capgrossos van fer de Vilassar de Mar “Plaça de 9”.

La torre de 8 és el gran objectiu dels Capgrossos a Vilassar. Els blaus van plantejar-se aquest castell a la diada d’Aniversari però un molt bon intent va topar amb la indecisió de la canalla, que el va fer desmuntar. L’intent, però, va deixar molt bones sensacions i  Vilassar és la plaça escollida per tornar-hi. Pel que fa al 4 de 9, dependrà exclusivament del nombre de castellers que es mobilitzin aquest vespre a assaig primer i sobretot diumenge a plaça. El “nou” també dependrà de com evolucioni la diada.

El 3 de 8

Menció a banda mereix el 3 de 8 del que els Capgrossos han fet dos intents carregats i dos de desmuntats i se segueix ressistint a la colla. El 3 entra als plans i la plaça de Vilassar hauria de ser talismà per descarregar d’una vegada per totes aquesta petita bèstia negra. El 4 de 8, si no es fa el de 9, i el pilar de 6 també entren als plans de la colla que actuarà al costat dels Castellers de Terrassa.